Acasa / stiri sport online / Satiri Fotbal / Liga a II-a / UTA a eliminat-o pe Dunărea Călăraşi! Urmează FC Voluntari

UTA a eliminat-o pe Dunărea Călăraşi! Urmează FC Voluntari

UTA a eliminat-o pe Dunărea Călăraşi! Urmează FC Voluntari
UTA a eliminat-o pe Dunărea Călăraşi! Urmează FC Voluntari


UTA Bătrâna Doamnă a pierdut la Călăraşi cu scorul de 3-1 în faţa Dunării şi avea nevoie de un 2-0 pentru a juca barajul cu FC Voluntari. Echipa antrenată de Rolang Nagy a avut o primă repriză excelentă şi, după 33 de minute avea deja scorul mult dorit pe tabela de marcaj, după golurile înscrisee de Dennis Man (17) şi Marius Curtuiuş (33). În minutul 73 gazdele au rămas în inferioritate numerică, Alexandru Manea fiind eliminat de pe teren (a primit două cartonaşe galbene). Chiar şi aşa, arădenii au reuşit să înscrie al treilea gol, prin Ciprian Rus, în minnutul 75. Călărăşenii nu mai aveau nimic de pierdut, au ieşit la joc şi au reuşit să înscrie, beneficiind de un autogol al lui Darius Covaci, în minutul 80. După 90 de minute de joc, scorul general era de 4-4, astfel că s-au jucat prelungiri. În minutul 99 Ciprian Rus a marcat după o acţiune personală golul calificării. “Alb-roşii” vor încerca să o elimine şi pe FC Voluntari, pentru a promova în Liga 1.

Rolang Nagy:E un an foarte frumos pentru noi, acum trecem la celălalt baraj. Ne bucurăm de acest moment, e momentul jucătorilor, al fanilor, sunt mândru de băieţii mei cum au crescut de la meci la meci, cum s-au dedicat în acest sezon, iar ceea ce se întâmplă acum nu e întâmplător. Noi am pus suflet, am avut atitudinea care ne-a lipsit în tur. Avem jucători care au făcut şi fac diferenţa, ca şi Man, ca şi Miron, ca şi toţi cei de pe teren şi de pe bancă. Am ştiut să gestionăm bine şi momentul în care am rămas cu un jucător în minus, aşa cum am făcut-o mereu în acest sezon. Nu ştiu ce au gândit ei despre noi, dar am văzut că au făcut dublu marcaj la Strătilă, au crezut că doar acolo ne vom face jocul“.

Adrian Mihalcea:Nu credeam că voi trăi aşa ceva, atât de repede în cariera mea de antrenor. A fost un meci dominat clar de UTA, o partidă în care noi am uitat să jucăm fotbal. Am revenit la un moment dat în joc, dar am făcut-o mincinos. Nu mă interesează că am ratat mult, aceste ratări fac parte din joc. Dacă aveam valoare şi tărie de caracter trebuia să marcăm unul, două sau trei goluri. Nu ar fi fair-play să vorbesc despre şansele lor, dar vă spun că dacă noi ne-am fi calificat, clar am fi plecat cu şansa a doua la al doilea baraj“.

UTA: Bg. Miron – Al. Manea, Botiş (cpt.), Gligor, Burlă – Strătilă (77 D. Covaci), Chindriş, I. Tănase (70 Jorza), D. Copil – D. Man, Curtuiuş (61 C. Rus). Antrenor: Rolang Nagy.

Dunărea Călăraşi: C. Lungu – Ţenea (72 Săftescu), Bumbac (46 S. Matei), M. Popescu, B. Panait (cpt.) – Vădrariu (79 V. Balint), Sg. Popescu – Kanda, Alami, Al. Stoica – V. Alexandru. Antrenor: Adrian Mihalcea.

Arbitru: Sebastian Colțescu (Craiova)


uta_dunarea_calarasi_002


uta_dunarea_calarasi_003


uta_dunarea_calarasi_004


uta_dunarea_calarasi_005


uta_dunarea_calarasi_006


uta_dunarea_calarasi_007


uta_dunarea_calarasi_008


uta_dunarea_calarasi_009


uta_dunarea_calarasi_010


Citeşte şi

Ponturi fotbal St Mirren-Dumbarton-Divizia 1 Scotia 27.03.2018

Una dintre cele mai dezechilibrate partide programate marțea aceasta în campionatul scoțian este cea dintre …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>