Acasa / stiri sport online / Satiri Fotbal / liga 1 meciuri / UTA Bătrâna Doamnă vs FC Voluntari – Echipe probabile şi pronosticuri

UTA Bătrâna Doamnă vs FC Voluntari – Echipe probabile şi pronosticuri

UTA Bătrâna Doamnă vs FC Voluntari – Echipe probabile şi pronosticuri
UTA Bătrâna Doamnă vs FC Voluntari - Echipe probabile şi pronosticuri


UTA Bătrâna Doamnă

  • Roland Nagy: “Ei au clar prima șansă, au un lot cu care și-au permis să schimbe toată linia de atac cu care evolua în mod constant. Noi am avut probleme de efectiv, am avut jucători accidentați, suspendați, a trebuit să improvizăm cu jucători tineri, pentru care miza acestui meci a fost foarte mare. Dar fotbalul de aceea e frumos pentru că e capabil de reveniri în care nu se crede. Aceste două baraje au fost un bonus, un bonus venit ca urmare a faptului că am crezut în șansa noastră, dar era greu să fim proaspeți din punct de vedere fizic. Nu știu dacă interesează pe cineva, dar noi în patru zile pierdem munca de un an, se duce șansa a acestor jucători, a antrenorilor, a clubului de a ajunse la fotbalul de performanță“.

► Echipa probabilă: B. Miron – Al. Manea, Gligor, Botiş, Burlă – Strătilă, Chindriş, I. Tănase, D. Copil – D. Man, Curtuiuş

► Rezerve: I. Anca, D. Covaci, Jorza, M. Vlad, Cr. Costin, Ad. Petre, C. Rus

► Antrenor: Roland Nagy

Urmăreşte meciul online: UTA Bătrâna Doamnă vs FC Voluntari

FC Voluntari

  • Florin Marin:Avem un avantaj de trei goluri şi nu cred că mai putem retrograda. Totuşi fotbalul este imprevizibil şi dacă nu tratezi jocul cu seriozitate, poţi avea o mare surpriză. Am luat o opţiune importantă de a rămâne în prma ligă. Trebuie să jucăm bine şi să înscriem, ca să tăiem elanul gazdelor. Avem un lot mai valoros şi mă aştept să câştigăm şi la Arad. Nu am făcut planuri pentru sezonul următor, cine vine, cine pleacă. Vom vedea ce va fi, acum mă concentrez doar la returul cu UTA“.

► Echipa probabilă: Bornescu – Filipov, Țâru, Maftei, Mitache – Moke, Novac – L. Rus (Căpăţână), V. Achim, Voduţ – Ad. Bălan (Tudorie)

► Rezerve: Balauru, Novaković, Căpăţână, L. Rus, H. Koné, Enceanu, Tudorie

► Director tehnic: Florin Marin. Antrenor: Sorin Popescu

Vezi aici cele mai bune ponturi pentru biletul zilei la UTA Bătrâna Doamnă vs FC Voluntari

Ponturi fotbal

Citeşte şi

Ponturi fotbal St Mirren-Dumbarton-Divizia 1 Scotia 27.03.2018

Una dintre cele mai dezechilibrate partide programate marțea aceasta în campionatul scoțian este cea dintre …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>