Acasa / stiri sport online / Auto / Moto / Auto / Urmasul lui Michael Schumacher castiga prima cursa

Urmasul lui Michael Schumacher castiga prima cursa

Urmasul lui Michael Schumacher castiga prima cursa
Urmasul lui Michael Schumacher castiga prima cursa

In varsta de doar 16 ani, urmasul lui Michael Schumacher castiga prima cursa in Formula 4. Sigur, cursele din aceasta Formula sunt la nivel national, insa, atunci cand vorbim de Germania, tara cu cei mai multi piloti in Formula 1 la ora actuala, ne dam seama ca performanta baiatului lui Michael Schumacher este una remarcabila.

Mick Schumacheer a concurat la karting pana la sfarsitului anului trecut, in 2015 hotarand sa faca pasul catre Formula 4. Acesta este in echipa cu Harrison Newey, fiul lui Adrian Newey, directorul tehnic al echipei de Formula 1 Red Bull Racing.

In acest weekend au fost primele sale 3 curse la aceasta categorie. In primele doua, Mick Schumacher a terminat pe 9, respectiv 12, incercand sa se obisnuiasca, mai degraba, cu ritmul de cursa. In a treia cursa, Mick Schumacher a plecat de pe pozitia a doua pe grila, urcand repede pe primul loc. Din cauza interventiei safety car-ului pe parcurs, Mick a terminat doar la 0.5 secunde in fata urmatorului clasat, relateaza motorsportstalk.nbcsports.com.

Dupa 3 curse, Mick Schumacker se afla pe pozitia a cincea la general in cadrul ADAC F4, denumirea oficiala a competitiei. Sezonul mai contine 7 runde a cate 3 curse fiecare. Ar fi fost interesant ca Eurosport sau orice alt post din Romania sa achizitioneze drepturile TV pentru aceasta competitie. In orice caz, ii prevestim un viitor mare lui Mick Schumacher, in cativa ani putand ajunge chiar in Formula 1.

 

 

Citeşte şi

Marc Marquez castiga la Indianapolis

Prima cursa a celei de-a doua jumatati a Campionatului Mondial de Motociclism viteza, disputata la …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>