Unai Emery va parasi Sevilla

16
Unai Emery va parasi Sevilla
Unai Emery va parasi Sevilla

Tehnicianul Sevillei are mari sanse sa cucereasca pentru a doua oara consecutiv trofeul Europa League, dupa ce s-a calificat, practiic, in finala, dupa victoria cu 3-0 de ieri in semifinala contra Fiorentinei. Totusi, zvonurile cum ca Unai Emery va parasi Sevilla la sfarsitul acestui sezon prind tot mai mult contur.

Din Primera Division, Emery ar pleca spre Serie A. Mai exact, catre AC Milan, formatie care nici in acest sezon nu va prinde un loc in cupele europene. Desi a fost intampinat cu optimism la inceputul acestei editii de campionat, Filippo Inzaghi nu si-a aratat clasa ca antrenor la fel de bine cum o facea ca jucator, fiind in acest moment cu AC Milan pe prima pozitie, dar din cea de-a doua jumatate a clasamentului.

Tuttosport relateaza ca Unai Emery a vorbit cu oficialii celor de la AC Milan, confirmand ca va sosi de indata ce se va incheia acest sezon. Pentru postul de antrenor al “diavolilor” ar fi fost mai multi candidati, desi numele lor nu au fost facute publice, insa preferatul presedintelui Silvio Berlusconi este Unai Emery. Se zvoneste ca si Carlo Ancelotti ar fi o optiune, daca va pleca in aceasta vara de la Real Madrid.