Acasa / stiri sport online / Satiri Fotbal / Liga Europa / Un star de la Chelsea a refuzat să-i dea tricoul lui Adi Popa

Un star de la Chelsea a refuzat să-i dea tricoul lui Adi Popa

Episodul El Shaarawy-Messi, de după partida Barcelona – AC Milan 4-0, când argentinianul a refuzat pe moment să schimbe tricoul cu adversarul său, s-a repetat la finalul jocului Chelsea – Steaua.

John Terry a fost abordat de către Adi Popa să facă schimb de suveniruri. Mijlocașul de bandă, cel mai activ om al Stelei în „returul” de la Londra, și-a dat jos tricoul, dar starul londonezilor a refuzat să i-l dea pe al lui, după care l-a mângâiat amical pe creștet pe român, vrând parcă să-i ceară iertare.

Pentru a nu fi luat drept arogant, Terry i-a și explicat de ce nu i-l poate oferi, însă vorbele sale nu au avut darul să-i îndulcească amarul vitezistului adus de la Concordia Chiajna.

În cazul lui El Shaarawy, tricoul lui Messi a ajuns până la urmă în posesia italianului, dar la vestiare. Nu se știe însă dacă „Popică” a făcut sau nu rost de cel al lui Terry, pe care englezul l-a avut, probabil, promis altcuiva din echipa Stelei.

După meciul-tur, Adi Popa a plecat acasă cu tricoul lui Frank Lampard.

Citeşte şi

Ponturi fotbal St Mirren-Dumbarton-Divizia 1 Scotia 27.03.2018

Una dintre cele mai dezechilibrate partide programate marțea aceasta în campionatul scoțian este cea dintre …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>