Acasa / stiri sport online / Satiri Fotbal / liga 1 meciuri / Un rapidist îi trimite un mesaj răscolitor lui Mihai Stoica

Un rapidist îi trimite un mesaj răscolitor lui Mihai Stoica

Florin Motroc, un fost fotbalist la Rapid, în prezent antrenor în țările arabe, a postat pe facebook un mesaj mișcător adresat managerului stelist Mihai Stoica. Motroc activează în prezent la gruparea Nadi Shabab Al-Ordon, lider în Iordania. Iată ce i-a transmis lui MM:

„MM, citeam un articol după frumoasa victorie de ieri , in care un jucător de la AJAX, invocă norocul vostru si mi-am permis să-mi spun si eu părerea, profitînd si de faptul că va doresc multă Bafta mai departe! Ei spun de noroc ? Păi norocul e cu cel îndrăzneţ, curajos şi care îşi doreşte din toată inima să reuşească si nu în ultimul rînd , cu cel care crede, CREDE în DUMNEZEU , iar aici cu toate că nu-l agreez pe Gigi , faptul că-l invocă pe Dumnezeu mereu , asta îl face si face Steaua puternică ! NIMIC NU E ÎNTIMPLATOR ! Steaua a meritat, iar CHIRICHES e un super jucător , care trebuie ajutat nu criticat , cu un potenţial uriaş , la cre trebuie să ştii cum să ajungi ! Bravoo băieţilor , au arătat că se pot ” juca” cu un AJAX care a făcut “curat” cîndva prin Europa ! NU SUNT STELIST , NU VOI FI NICIODATĂ, DAR RESPECT FOTBALUL SI CHIAR IMI DORESC SA-I PUNETI LA COLT SI PE increzutii de englezi! În încheiere , ca o paranteză , videoclipul pus de Reghe l-am pus si eu băieţilor mei acum o luna, înaintea unui meci , postindu-l si pe Facebook tot atunci! M-am bucurat să văd că încă cineva foloseşte astfel de lucruri ca element extra motivational ! Doamne Ajută ! Felicitari tuturor si mai ales lui Reghe! Va ţin pumnii cu Chelsea , ca român si rapidist ce sunt!”

Florin Motroc

Citeşte şi

Ponturi fotbal St Mirren-Dumbarton-Divizia 1 Scotia 27.03.2018

Una dintre cele mai dezechilibrate partide programate marțea aceasta în campionatul scoțian este cea dintre …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>