Acasa / stiri sport online / Revista presei / Un nou candidat la presedintia FIFA

Un nou candidat la presedintia FIFA

Un nou candidat la presedintia FIFA
Un nou candidat la presedintia FIFA

Pe 26 februarie 2016 va fi ales noul presedinte FIFA, o multime de oameni ai fotbalului si nu numai anuntandu-si candidatura. Michel Platini pare a fi favorit in aceasta cursa, insa de ieri avem un nou candidat la presedintia FIFA.

Este vorba despre sud-coreeanul Chung Mong-Joon,  fost vice-presedinte FIFA, actual presedinte al Federatiei Coreei de Sud de Fotbal, anunta ibtimes. Acesta a declarat ca in 4 ani va reusi sa puna punct tuturor scandalurilor de coruptie din fotbal, lucru de necrezut pentru actualul presedinte, Sepp Blatter. Chung afirma ca aceste scandaluri de coruptie au aparut deoarece de 40 ani aceeasi persoana este in fruntea FIFA.

Chung are 63 ani, detinand un rol extrem de important in gazduirea Campionatului Mondial din 2002 in Coreea de Sud. Deocamdata nu sunt prea multi oameni de fotbal care si-au depus oficial candidatura la presedintia FIFA, dar, asa cum am specificat la inceputul articolului, se asteapta ca un numar relativ mare de persoane sa o faca. Al doilea favorit, dupa Michel Platini, este Printul Ali Bin Al-Hussein, care nu are nicio sansa in a ajunge acolo, in opinia noastra. In mod normal, presedinte FIFA va fi ales cineva cu o functie importanta in fotbal, iar acel cineva ar fi francezul Michel Platini, actualul presedinte UEFA.

Citeşte şi

Real Madrid este din nou cea mai scumpa echipa

Real Madrid este din nou cea mai scumpa echipa

Forbs a dat astazi publicitatii lista celor mai prolifice echipe din Europa din punct de …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>