Acasa / stiri sport online / Sporturi / Hochei / Un multiplu campion al României, manipulant într-un supermarket!

Un multiplu campion al României, manipulant într-un supermarket!

Cătălin Geru, unul din cei mai mari hocheişti români, îşi câştigă existenţa lucrând ca manipulant la hypermarketul Carrefour din incinta Shopping City (Galaţi).

Povestea celui care a participat la 14 ediţii de Campionat Mondial cu echipa naţională a României (unde a fost declarat de două ori cel mai bun jucător, iar de trei ori a ieşit golgheterul turneului) şi a câştigat 15 titluri de campion naţional cu echipa Steaua Bucureşti, ridicând şi de 17 ori deasupra capului Cupa României, este prezentată de site-ul antidotul.ro.

Cătălin Geru aranjează rafturile, dar munca pe care o prestează nu îl deranjează. „Nu mă plâng şi nu îmi este ruşine cu ceea ce fac, căci nu m-am dat niciodată în spate de la muncă. Sunt tată, am doi copii de crescut şi trebuie să muncesc”, a povestit Cătălin Geru, pentru site-ul amintit.

Coleg cu Cătălin Geru la Steaua, Roberto Cazacu era angajat, într-o  perioadă, ca barman în Spania. „Tot de gheaţă am parte şi aici, dar o pun în pahare, nu mă dau pe ea!”, glumea „Coco” Cazacu.

Citeşte şi

Bilantul Romaniei la Jocurile Olimpice Europene

Bilantul Romaniei la Jocurile Olimpice Europene

Aventura sportivilor romani la Jocurile Olimpice Europene de la Baku s-a incheiat, rezultatele fiind, trebuie …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>