Acasa / stiri sport online / Sporturi / Rugby / Un fost international galez a murit pe teren

Un fost international galez a murit pe teren

Un fost international galez a murit pe teren
Un fost international galez a murit pe teren

Dupa ce saptamana trecuta, un jucator din campionatul Belgiei a murit dupa un infarct care a avut loc pe teren, iata ca acum aceasta veste tragica o primim de la rugby.

Pe scurt, un fost international galez a murit pe teren in urma unui infarct, intr-o partida pe care echipa sa de club, Keighley Cougars, a sustinut-o in deplasare, impotriva celor de la London Skolars, in liga a treia engleza. Jucatorul in varsta de 29 ani se numea Danny Jones, acesta jucand pentru nationala Tarii Galilor intre 2010 si 2013, prabusindu-se pe teren in minutul 4 al intalnirii mai sus mentionate, meciul fiind abandonat dupa 16 minute, relateaza abc.net.au.

Acesta a jucat doar la doua echipe de club in cariera: Halifax, intre 2003 si 2009, pentru ca din 2010 sa se alature celor de la Keighley. Jones a fost luat in primire imediat de doctori si de paramedici, care l-au transportat la spital. Acolo, in ciuda eforturilor sustinute, medicii nu au putut sa il salveze.

Danny Jones a inscris peste 1 000 puncte, avand peste 150 prezente pentru Keighley Cougars, anunta un comunicat oficial. In acel comunicat s-a mai precizat ca Jones era liderul vestiarului si ca toate gandurile echipei sunt indreptate in acest moment catre sotia lui si copiii sai, mentioneaza sursa de mai sus.

Citeşte şi

Rugby - Cupa Mondială 2015: "Stejarii" au revenit în ţară

Rugby – Cupa Mondială 2015: “Stejarii” au revenit în ţară

Rugby – Cupa Mondială 2015: “Stejarii” au revenit în ţară Echipa naţională a României, care …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>