TRAGEDIE pentru Asesoft. După o suferință cruntă și intensă, a murit antrenorul Vladimir Arnautovici

0
40
Dado Arnautovici
11

Vladimir Arnautovici, 43 de ani, antrenorul lui Asesoft Ploiești, a încetat din viață în această dimineață, pe patul unui spital din Belgrad, după o scurtă, dar cruntă suferință.

”Îți multumesc pentru tot, mare OM … Antrenor, mentor, exemplu, prieten, frate, tată… Ne vom aminti pe veci de tine și te vom iubi pentru totdeauna! Odihnește-te în pace, Dado… Azi, la 6 dimineața, te-ai dus cu Nikola, Andrei, Toni…

De acum ne vom uita mai des spre cer, așteptând să ne zâmbești… Fii mandru de ce ai lăsat în urmă…”, a fost mesajul emoționant postat pe un site de socializare de Ionuț Georgescu, președintele echipei ploieștene, care tocmai își adjudecase al 11-lea titlu din ultimele 12 posibile și îi dedicase trofeul lui Dado.

Din cauza situației grave în care se afla, lui Dado nu i s-a permis să vadă pe laptop meciul decisiv al campionilor, de la Tg. Mureș.

Cum boala i s-a depistat târziu și întâmplător – antrenorul plecase acasă, la Belgrad, la funeraliile socrului, și s-a simțit brusc foarte rău, mergând la analize, Arnautovici nu a putut fi supus nici măcar chimioterapiei, din cauză că doctorii au considerat că organismul nu rezistă. Tehnicianul urma doar tratamente naturiste.

În ultimele zile, Dado era doar o umbră a muntelul de om și uriașului jucător pe care ni-l vom aminti mereu. Slăbise peste 50kg, câte 15 în fiecare lună de suferință.

1932247_835117093185856_4932400047204168180_n

În ultimul deceniu, clubul prahovean suferise și alte pierderi nemăsurabile, toți foști jucător ai echipei: Nikola Ilici, Andrei Lefter, Toni Alexe!

TRAGEDIE pentru Asesoft. După o suferință cruntă și intensă, a murit antrenorul Vladimir Arnautovici

TRAGEDIE pentru Asesoft. După o suferință cruntă și intensă, a murit antrenorul Vladimir Arnautovici

ASESOFT CAMPIOANA

”Decesul celui mai de succes tehnician din Liga Naţională survine la finalul unei săptămâni în care echipa sa de suflet, CSU Asesoft Ploieşti, a câştigat cel de-al 11-lea titlu din istorie, succes dedicat creatorului acestei formaţii. Din postura de jucător şi antrenor al prahovenilor, Vladimir Arnautovic a cucerit 8 titluri de campion, 3 Cupe ale României şi o Supercupă, conducând, totodată, corabia ploieşteană către cel mai de succes sezon european din istorie, prin atingerea fazei “Last 32″, în EuroCup. Familia CSU Asesoft deplânge trecerea în nefiinţă a părintelului Vladimir Arnautovic şi este alături de familia îndoliată, în aceste momente teribile! Odihneşte-te în pace, Dado! Promitem că nu vă vom dezamăgi, îngerilor, Toni, Nikola, Andrei şi Dado!”, se notează pe site-ul clubului, csuasesoft.ro.

A luptat în războiul din Bosnia, conducând un comando de 13 soldați

Născut la Banja Luka, Bosnia Herțegovina, Vladimir Arnautovici are o poveste de viaţă fascinantă: a luptat peste doi ani în războiul din Bosnia, conducând un comando de 13 soldaţi, dar a scăpat teafăr! Viaţa pe front a fost o loterie: “În fiecare zi, mă gândeam că o să mor!”, ni s-a destăinuit Arnautovici, într-un interviu pentru Libertatea, de acum doi ani. Arnautovici a absolvit Universitatea de Petrol şi Gaze din Ploieşti. El vorbea, citea şi scria aproape perfect în limba română. “Am avut la facultate colegi vietnamezi, care îmi veneau cel mult până la piept. Când ieşeam de la cursuri, ziceai că eram tata şi copiii”, se amuza Arnautovici, care avea şi cetăţenia română.

“Dado” a câştigat titlul cu Asesoft şi ca jucător, şi ca antrenor. El a venit la Ploieşti în 2000 şi a evoluat până în 2004, anul primului titlu pentru CSU. În 2009, a fost “secund”, apoi a devenit “principal”, cucerind patru titluri şi două Cupe!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

*