Acasa / stiri sport online / Satiri Fotbal / liga 1 meciuri / Sulley Muniru și-a reziliat contractul cu Steaua

Sulley Muniru și-a reziliat contractul cu Steaua

Sulley Muniru și-a reziliat contractul cu Steaua
Sulley Muniru și-a reziliat contractul cu Steaua


Închizătorul ghanez Sulley Muniru și-a reziliat contractul cu Steaua Bucureşti, club la care a jucat din anul 2015, când a venit de la CFR Cluj.

“Am reziliat contractul cu steaua, acum sunt jucător liber. Am jucat la CFR Cluj şi Steaua, dar acum vreau să-mi continui cariera în altă ţară. Am oferte din Rusia, Germania şi Elveţia, dar încă nu m-am decis unde o să joc. Vreau să ajung la un club mare, am fost obişnuit cu performanţa. Am avut o ofertă din Emiratele Arabe Unite, dar am refuzat-o. Nici la CFR nu mă întorc. M-am simţit bine în România, am jucat la nivel înalt, am marcat şi în cupele europene. Patronul nu m-a mai vrut la Steaua, dar i-am mulţumit pentru tot şi de acum va începe o nouă etapă în viaţa şi cariera mea”, a declarat Sulley Muniru.

În sezonul trecut de campionat Muniru, fratele mai mic al cunoscutului Sulley Muntari, a jucat 20 de partide pentru Steaua.

Africanul este al treilea jucător care au plecat de la Steaua în această vară, după stoperii Gabriel Tamaș și Wilfried Moke.

Au venit în schimb portarul Toma Niga de la Foresta Suceava, fundaşul stânga brazilian Júnior Morais de la Astra Giurgiu, mijlocaşul stânga Cătălin Ştefănescu de la CSM Politehnica Iaşi şi mijlocaşul ofensiv Constantin Budescu de la Astra Giurgiu. Echipa va fi antrenată în acest sezon de Nicola Dică.

Citeşte şi

Ponturi fotbal St Mirren-Dumbarton-Divizia 1 Scotia 27.03.2018

Una dintre cele mai dezechilibrate partide programate marțea aceasta în campionatul scoțian este cea dintre …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>