Steaua a învins dar nu a convins | 3-2 cu FC Voluntari

27

Steaua a învins dar nu a convins | 3-2 cu FC Voluntari
Steaua a învins dar nu a convins | 3-2 cu FC Voluntari


Steaua Bucureşti a câştigat meciul disputat la Ploieşti cu FC Voluntari, scor 3-2 (Petre Ivanovici 25, Adrian Bălan 59 – Adrian Popa 28, Fernando Boldrin 51p, Marko Momčilović 85). A fost o victorie norocoasă, pentru că “roş-albaştrii” au jucat slab. Ei au rămas pe primul loc în clasament, având după 10 etape disputate, un avantaj de 3 puncte faţă de ocupanta locului secund, CS Universitatea Craiova.

Florin Marin: “Am făcut un meci bun în seara aceasta, dar este păcat că nu am obţinut un rezultat mai bun. Şi asta din cauza arbitrilor, care au dictat numai în favoarea celor de la Steaua. penalty uşor acordat, iar la lovitura liberă din care s-a marcat golul trei nu a fost nimic. Până acum am tăcut, dar nu mai pot. A fost viciere de rezultat. Degeaba am jucat noi bine, i-am surprins pe Steaua pe contraatac, am fost bine organizaţi şi Steaua nu trebuia să câştige. Sigur, am făcut şi noi mai multe greşeli, mai ales la marcajul lui Momčilović, dar arbitrajul ne-a dezavantajat clar!”.

Laurenţiu Reghecampf: “Din nou un meci foarte slab făcut de noi. Pe faza de apărare, facem multe greşeli. Nu am tratat aşa cum trebuie fazele din care au marcat adversarii gol, trebuie să fie mai multă responsabilitate în apărare. Avem mulţi jucători care nu înţeleg că trebuie să fim mai agresivi, să recuperăm mai multe mingi. Sper ca jucătorii să îşi dea seama că jucăm slab, am vorbit cu ei acum…. nu muncim aşa cum ar trebui, trec etapele. Este vorba despre atitudine, trebuie să pui suflet, să faci sacrificii. Nu ajunge doar talent, să joci doar pe călcâie”.

FC Voluntari: Bornescu – Filipov, Balaur, Maftei, Acsinte – Novac (90+1 Spahija) – Căpăţână (69 Popadiuc), L. Marinescu, Cernat, Ivanovici – Ad. Bălan (78 A. Lungu). Antrenor: Florin Marin.

Steaua: Fl. Niţă – Tamaş (58 Enache), Moke, Toşca, Momčilović – Muniru, V. Achim (58 Tudorie) – Ad. Popa, Boldrin, De Amorim – Fl. Tănase (78 Jakoliš). Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

Cartonaşe galbene: Acsinte (36), Filipov (39) – Tamaş (32), Enache (72), Fl. Niţă (90+4)

Arbitru: Ovidiu Haţegan (Arad)