Steaua, încă o zi fără antrenor. ”Nu ne grăbim, avem timp!” Favoritul lui Gigi rămâne Teja

0
22

La Steaua a trecut a doua zi fără antrenor. Laurențiu Reghecampf a dezertat luni la Al-Hilal (Arabia Saudită), iar negocierile cu alți tehnicieni sunt anevoioase, având în vedere că patronul Gigi Becali și managerul general Mihai Stoica sunt după gratii, iar dialogul cu ei este dificil.

Reunirea campioanei este programată pe 13 iunie, motiv pentru unul dintre oficialii campioanei să declare astăzi: ”Nu ne grăbim, avem timp să punem antrenorul! Gigi Becali nu este interesat momentan de această problemă”.

Patronul militează pentru înscăunarea lui Mihai Teja, machedon de-al lui, dar care nu are suficientă experiență ca ”principal”. Totuși, Teja are avantajul de a fi reușit lucruri bune la ”Universitatea” Cluj.

Pe locul doi în acest top este Costel Gâlcă, antrenor la Under-17, care nu a fost contactat, dar despre care s-au cerut referiri de la mai mulți antrenori, printre care și Anghel Iordănescu.

A treia variantă luată în calcul de Steaua este un tehnician străin, dar unul care nu a mai fost (Wlater Zenga, Cristiano Bergodi sau Oleg Protasov, Roni Levy).

În curtea campioanei, situația rămâne tensionată. Jucătorii sunt neplătiți de patru luni, iar bani pentru transferuri nu sunt.