Acasa / stiri sport online / Satiri Fotbal / International / Sporting Lisabona vs FCSB – Echipe probabile şi pronosticuri

Sporting Lisabona vs FCSB – Echipe probabile şi pronosticuri

Sporting Lisabona vs FCSB – Echipe probabile şi pronosticuri
Sporting Lisabona vs FCSB - Echipe probabile şi pronosticuri


15 august 2017, Lisabona, “Estádio José Alvalade”, ora: 21:45 (Liga Campionilor – play-off)

Sporting Lisabona

Sporting Lisabona a avut un debut perfect de campionat, câştigând 6 puncte în primele două etape. Sporting a câştigat în deplasare în prima etapă cu CD Aves cu scorul de 2-0 (Gelson Martins 23 şi 75), iar în etapa a doua a învins-o acasă pe Vitória Setúbal cu 1-0 (Bas Dost 87 penalty). Bilanţul după două etape în Primeira Liga este de două victorii în două etape, fără a primi gol. Antrenorul Jorge Jesus nu are jucători accidentaţi sau suspendaţi pentru meciul cu FCSB. Conform transfermakt, valoarea lotului lui Sporting Lisabona valorează 195,90 milioane de euro, în timp ce al FCSB doar 24,00 milioane de euro. Această diferenţă se vede şi la casele de pariuri, meciul Sporting vs FCSB fiind cel mai dezechilibrat al zilei. Conform BETANO, un succes al portughezilor are cota 1.30, egalul 5.25, iar o victorie a românilor 11.00. Obiectivul echipei “Verde e brancos” în meciul cu FCSB este de a câştiga la o diferenţă de 2-3 goluri, pentru a avea un retur liniştit la Bucureşti, pe 23 august.

Echipa probabilă

Rui Patrício
Piccini, Coates, Mathieu, Jonathan Silva
Gelson Martins, Adrien Silva, Battaglia, Acuña
Podence, Dost

Antrenor: Jorge Jesus

FCSB

Patronul Gigi Becali a anunţat că jucătorii vor primi prime de 100.000 şi 120.000 de euro dacă o vor elimina pe Sporting Lisabona şi se vor califica în grupele Ligii Campionilor. “Dacă trec de Sporting au în contract 120.000, 100.000. Şi cei care nu au vor primi 100.000. Cine nu are în contract va primi 100.000 primă dacă trec de Sporting”, a declarat Becali. Pe lângă bani, jucătorii îşi doresc enorm să ajungă în grupe, unde ar putea juca cu Real Madrid, FC Barcelona, Paris SG, Bayern München, Manchester City, Chelsea, Juventus Torino, etc. FCSB are şanse minime de a obţine ceva pe “Estádio José Alvalade”, având cota 11.00 la BETANO pentru un succes şi cota 5.25 pentru un egal. În urmă cu un an, după ce au trecut de Sparta Praga (1-1 şi 2-0), “roş-albaştrii” au avut ghinionul de a juca cu Manchester City al lui Pep Guardiola, în faţa căruia nu a avut absolut nicio şansă (0-5 şi 0-1). Acum, Sporting Lisabona e o echipă bună, dar nu se compară cu marile echipe ale Europei. Lotul portughezilor este mult mai puternic decât al românilor, dar orice s-ar spune, Sporting nu este Benfica sau FC Porto. Cu puţină şansă şi multă dăruire, steliştii pot crede în şansa lor, pentru că dacă am face o comparaţie, Sporting nu se compară cu Manchester City. Era bine ca să fi fost pe teren Mihai Bălașa, Constantin Budescu şi Filipe Teixeira, însă aceştia vor fi în returul de pe 23 august. Rămâne ca cei care vor juca să obţină un rezultat bun în Portugalia, adică un egal sau o înfrângere la limită, ca să existe o şansă de calificare în retur.

Echipa probabilă

Fl. Niţă
Enache, Larie, Momčilović, Júnior Morais
Pintilii, Ov. Popescu (V. Achim)
Man, Fl. Tănase, Golofca (De Amorim)
Alibec

Antrenor: Nicolae Dică

Citeşte şi

Ponturi fotbal St Mirren-Dumbarton-Divizia 1 Scotia 27.03.2018

Una dintre cele mai dezechilibrate partide programate marțea aceasta în campionatul scoțian este cea dintre …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>