Acasa / stiri sport online / Tenis / Feminin / Simona Halep: Sunt puțin supărată că am pierdut la Australian Open

Simona Halep: Sunt puțin supărată că am pierdut la Australian Open

Simona Halep: Sunt puțin supărată că am pierdut la Australian Open
Simona Halep: Sunt puțin supărată că am pierdut la Australian Open


Simona Halep a fost eliminată surprinzător de la Australian Open, de o jucătoare venită din calificări, chinezoaica Shuai Zhang (nr. 133 WTA), 4-6 şi 3-6. Jucătoarea română de tenis (nr. 2 WTA), a revenit azi în ţară şi a explicat pe aeroportul “Henri Coandă” cauza eşecului de la Melbourne.

Sunt puțin supărată că am pierdut la Australian Open, dar și bucuroasă, pentru că mă aflu acasă și pot să fac un tratament pentru că sunt răcită. Nu a fost așa cum mi-am dorit, dar nu am fost nici foarte pregătită, pentru că am avut foarte multe probleme în ultima perioadă. Dacă eram 100 la sută, eu cred că am jocul necesar ca să o bat, dar în ziua respectivă a fost mai bună și trebuie să îi acordăm toate meritele, pentru că a jucat un tenis foarte solid. Nu vreau să găsesc scuze, dar bineînțeles că din cauza răcelii, din cauza problemelor cu stomacul de dinainte să plec, din cauza problemelor cu tendonul… toate la un loc nu m-au lăsat să fac ceea ce puteam pe teren. Nu eram OK cu stomacul înainte de a pleca în Australia, am avut o infecție și nu m-am antrenat ultima perioadă. Nu am fost foarte bine pregătită, am crezut că o să-mi treacă și că o să-mi revin. Chiar eram pe antibiotice când am plecat. Dar, repet, nu vreau să găsesc scuze, acum trebuie să îmi revin. Nu sunt sănătoasă 100 la sută tot timpul, se întâmplă, dar le mulțumesc celor care mă susțin chiar dacă pierd. În tenis nu se poate termina egal, deci cineva trebuie să piardă. Așa că eu merg înainte“, a spus Simona Halep.

Chiar dacă a fost eliminată ruşinos de la Australian Open, Simona a dat asigurări că va continua cu antrenorul Darren Cahill.

Românca a ajuns în ultimii doi ani în sferturile de finală la Melbourne. Acum, ea a încasat doar 34.500 dolari australieni și 10 puncte WTA.

Citeşte şi

Venus Williams s-a calificat în semifinale la Wimbledon

Venus Williams s-a calificat în semifinale la Wimbledon

Venus Williams s-a calificat în semifinale la Wimbledon Jucătoarea americană de tenis Venus Williams, nr. …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>