Acasa / stiri sport online / Tenis / Feminin / Simona Halep s-a calificat în semifinale la US Open

Simona Halep s-a calificat în semifinale la US Open

Simona Halep s-a calificat în semifinale la US Open


Simona Halep s-a calificat în semifinalele la US Open


Jucătoarea română de tenis Simona Halep a învins-o pe belarusa Victoria Azarenka (locul 20) cu scorul de 6-3, 4-6, 6-4 şi s-a calificat pentru prima dată în semifinalele turneului US Open. Partida, care s-a disputat la arenele Flushing Meadows din New York, a fost întreruptă din cauza ploii, în setul trei, după două ore și patru minute de joc, când scorul era de 2-1 pentru Azarenka și 40-15 pentru Simona, care era la serviciu. Meciul a durat două ore și 30 de minute.

Simona Halep:A fost foarte greu. Nu ştiu de unde am găsit energia să revin în decisiv. Am jucat cel mai bun tenis al meu la începutul meciului şi spre finalul lui. În setul al doilea am făcut un pas înapoi, m-am simţit un pic obosită, dar pauza m-a ajutat“.

Astfel Simona Halep şi-a luat revanşa faţă de Victoria Azarenka, în faţa căreia avea numai înfrângeri, în turneele de la Doha (2012, optimi, 3-6, 1-6) şi Linz (2012, optimi, 1-6, 1-6).

În semifinale sportiva noastră o va întâlni pe Flavia Pennetta din Italia, cap de serie numărul 26, care a eliminat-o în sferturi Petra Kvitova (Cehia), cu 4-6, 6-4 şi 6-2.

Citeşte şi

Venus Williams s-a calificat în semifinale la Wimbledon

Venus Williams s-a calificat în semifinale la Wimbledon

Venus Williams s-a calificat în semifinale la Wimbledon Jucătoarea americană de tenis Venus Williams, nr. …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>