Simona Halep, la 22 de ani: are 1,6 milioane de dolari în cont, dar nu are un iubit!!!

0
19
Simona Halep bate fără milă FOTO: FANATIK.RO

Simona Halep împlineşte astăzi 22 de ani, aniversare care o găseşte la peste 10.000 de kilometri depărtare de casă.

Învinsă în Japonia, Simona Halep (locul 18 în lume) a ajuns deja la Beijing, pentru următorul turneul WTA. Eliminată acum două zile de la turneul de la Tokyo de Venus Williams, Simona Halep (locul 18 WTA), cea mai bună jucătoare de tenis a României în acest moment, a plecat ieri în China, pentru turneul de la Beijing. Halep împlineşte mâine vârsta de 22 de ani, eveniment care o găseşte departe pe cei din familie şi de prieteni, la 10.755 de kilometri distanţă.

”Ieri, Simona a plecat spre Beijing. Înainte, mergeam şi noi cu ea în turnee, dar acum are antrenorii alături (n.r. – Adrian Mlendea şi Adrian Marcu). Simona are de toate, nu-i trebuie nimic. La întoarcerea acasă, o să-i luăm ceva simbolic, îi vom dărui un buchet de flori. Restul îşi cumpără ea!”, dezvăluie Stere Halep, tatăl campioanei.

Fata din Constanţa nu are iubit, dar părinţii o liniştesc. ”E tănără, trage tare pentru carieră acum. Altele nu fac carieră şi se mărită tot la 30 de ani! Se va întâmpla când o veni ceasul! Nu mă întreabă nimic pe mine sau pe altcineva. Se poate căsători şi fără să-mi spună mie, aici ea este importantă”, o încurajează tatăl. Halep este o partidă bună. Numai din tenis a adunat 1.598.541 de dolari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

*