Simona Halep are un obicei prost: își concediază antrenorii prin sms!

0
5
Simona Halep, la o conferință de presă

Simona Halep a anunţat oficial că, la finalul acestui an, încheie colaborarea cu antrenorul belgian Wim Fissette, cu care s-a pregătit din luna februarie a acestui an și care a ajutat-o să atingă locul secund în ierarhia mondial feminină, propulsând-o pe această poziție de pe locul 10 WTA.

În acest sezon, Halep a câştigat turneele de la Doha şi Bucureşti, a fost finalistă la Madrid, la Roland Garros şi la Turneul Campioanelor, semifinalistă la Indian Wells şi Wimbledon şi a ocupat timp de opt săptămâni locul 2 WTA.

“Am lucrat numai cu români până în februarie, când am colaborat cu Wim, a fost un an foarte bun, m-a ajutat foarte mult, îi doresc să urce ca antrenor, să câştige turnee. Eu i-am dat mesaj, i-am mulţumit, el nu mi-a dat înapoi. Eu vreau ca atunci când ne întâlnim la turnee, să vorbim, să fim aşa cum am fost, să rămânem prieteni”, a declarat Halep, la Pro TV.

Numărul 3 mondial şi-a exprimat dorinţa de a lucra cu un antrenor român: “Străinii au altă metalitate şi eu vreau să am pe cineva care e la fel ca mine”.

”Sunt un produs 100% românesc. Am spus-o mereu și o repet. Până în februarie 2014, am lucrat doar cu români. Am întrerupt colaborarea cu Wim Fissette. I-am dat un mesaj, dar el nu mi-a răspuns…”, a dezvăluit Simona Halep, ieri, în timpul emisiunii ”După 20 de ani”, difuzată de canalul Pro TV.

”Vreau ca, atunci când o să ne reîntâlnim, să vorbim, să fim așa cum am fost. Vreau să rămânem prieteni”, a adăugat constănțeanca. Referitor la viitorul său antrenor, ea a spus că acesta va fi român. Se vorbește despre Daniel Dobre, fostul tehnician al Alexandrei Dulgheru.

Simona Halep a analizat plusurile atinse în 2014 cu ajutorul lui Fissette: ”Mi-am îmbunătățit serviciul. Toți spuneau că acesta este un capitol slab al meu. Mă mișc bine pe teren, am viteză de reacție, viteză de execuție și trebuie să-mi folosesc aceste calități împotriva adversarelor care au mai multă forță decât mine”.

Totodată, Halep a avertizat că unui antrenor nu-i este ușor să o suporte, dând de înțeles că este o elevă dificilă. 

Nu știe să comunice?

Se pare că şi belgianul nu este singurul antrenor care a fost concediat prin SMS. Ziarul Ring scrie astăzi că doi dintre foştii antrenori ai Simonei, Andrei Mlendea şi Adrian Marcu, au primit mesaje de adio tot prin SMS. Mlendea relatează un episod care a avut loc anul trecut la turneul de la New Heaven, turneu câştigat de Halep.

“Modul în care m-a anunţat m-a mâhnit. Nu mă aşteptam să procedeze în felul acesta. În dimineaţa finalei, am primit un SMS prin care mă informa că, din acel moment, domnul Marcu este antrenorul ei. Eram la două camere de ea. Aşa a procedat! M-a informat că Marcu va veni în America. I-am mai fost sparring la Beijing şi aşa s-a încheiat colaborarea. Totul s-a făcut cu buna-ştiinţă a Virginiei Ruzici, managerul Simonei. Dânsa l-a preferat pe Marcu. Se cunosc de 30 de ani, era normal. Nu de ieri, de azi”, a declarat Andrei Mlendea.

Sursa citată mai scrie că şi următorul antrenor al lui Halep, Adrian Marcu, a fost concediat tot prin intermediul unui SMS.

Ioan Stan, primul antrenor al Simonei, susține că un rol determinant în alegerea antrenorilor l-au avut părinții Simonei, în special tatăl, Stere, care ar fi insistat ca fiica lui să rupă legăturile cu Firicel Tomai, apoi cu Andrei Mlendea.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

*