Acasa / stiri sport online / Tenis / Feminin / Show cu Ilie Năstase şi cu Ion Ţiriac, tenis cu Simona Halep!

Show cu Ilie Năstase şi cu Ion Ţiriac, tenis cu Simona Halep!

Simona Halep (23 de ani, locul 3 WTA) a participat, în această după-amiază, la un meci caritabil la care au mai luat parte oamenii de afaceri Dan Şucu, fostul mare jucător de tenis Ilie Năstase, fostul ministru de Finanţe Sebastian Vlădescu şi fostul jucător de tenis, dar fără performanţe notabile, Marius Comănescu. Evenimentul a avut loc la ”Stejarii Country Club”.

Dan Șucu, ”Tatăl” Mobexpert, a câştigat, pe 19 noiembie, la Circul Militar Naţional, o licitaţie având ca premiu un meci de tenis cu Simona Halep. El a donat suma de 6.000 de euro. Acţiunea respectivă a fost organizată de preşedintele Federaţiei Române de Nataţie, Camelia Potec, cu ocazia Balului nataţiei.

nastaseHalep06marianBurlacu

Simona Halep a fost vedeta acţiunii de astăzi, dar showul l-a făcut Ilie Năstase. Primul lider mondial din istoria tenisului a făcut de toate: şi-a dat pantalonii jos, a servit cu spatele şi a produs replici savuroase.

Replicile lui ”Nasty”

”Ce e, bă, cu liniştea asta? Nu vă dă voie Ţiriac să vorbiţi!  Vă e teamă că-i vedeţi mustaţa?” – către angajaţii lui Ion Ţiriac, aflaţi la marginea terenului.
”Dacă pierd şi setul ăsta, mai măreşte tva-ul” – către fostul ministru de finanţe, Vlădescu.
”Dacă îmi dă Simona Halep as, îmi dau pantalonii jos” – către Marius Comănescu.
”Din cauza sfaturilor primite, am plătit o grămadă de amenzi” – către Ion Ţiriac.
”O să dormi direct la noapte. Mâine nu te mai ridici din pat” – către Vlădescu.

potecTiriacHalep01marianBurlacu

Nici Ion Ţiriac nu s-a lăsat mai prejos. Iată câteva replici adresate lui Năstase:

 ”Atingi mingea la fiecare jumătate de oră. Mai bine bag-o înăuntru”,
”50 de ani am tot jucat tenis. Să mai joace şi alţii”,
”Ai obosit, boşorogule”,
”Te-am plătit pentru toată viaţa, du-te şi joacă”,

 La Balul nataţiei s-au strâns 11.000 euro, dintre care 6.000 de euro au fost donaţi de Dan Şucu. Un alt om de afaceri a donat 5.000 de euro.

”Vin cu mare plăcere la aceste evenimemte. Nu mă aşteptam să se plătească o astfel de sumă, dar e o acţiune caritabilă pentu a ajuta copiii care vor participa la Jocurile Olimpice din 2020” , a declarat Simona Halep.

”Ştiu să înot doar cât să nu mă înec”, a adăugat Halep care, ca şi Năstase, a primitit o plachetă şi titlul de ”partenerii onorifici Federaţiei Române de Nataţie”.

La rândul său, Năstase a recunoscut că nu ştie să înoate.

Năstase îl trimite pe Țiriac pe masa de operație

Prezenţi la un meci demonstrativ, foștii mari jucători de tenis Ilie Năstase (68 de ani) şi Ion Ţiriac (75 de ani) au avut o discuţie ca între oameni în vârstă: au vorbit despre calviție.

”Nasty” l-a invitat pe fostul partener de dublu din echipa de Cupa Davis să facă un implant de păr. ”În 7 ore eşti ca nou”, l-a încurajat Năstase. Apoi a continuat: ”Hai, că tu ai păr la spate! Îl iei de-acolo”, referindu-se la faptul că ar putea suferi un implant.

Astfel de implanturi au mai făcut, recent, fostul jucător de fotbal Gică Popescu şi actualul fotbalist Bogdan Stancu. Dintre străini, cel mai cunoscute cazuri sunt cele ale englezului Wayne Rooney și italianul Salvatore ”Toto” Schilacci.

Citeşte şi

Venus Williams s-a calificat în semifinale la Wimbledon

Venus Williams s-a calificat în semifinale la Wimbledon

Venus Williams s-a calificat în semifinale la Wimbledon Jucătoarea americană de tenis Venus Williams, nr. …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>