Acasa / stiri sport online / Auto / Moto / Auto / Se pregateste o mutare soc in Formula 1?

Se pregateste o mutare soc in Formula 1?

Se pregateste o mutare soc in Formula 1
Se pregateste o mutare soc in Formula 1

In aceste zile, auzim faptul ca se pregateste o mutare soc in Formula 1, care il vizeaza pe campionul mondial Lewis Hamilton. De sezonul viitor, acesta ar putea schimba echipa, trecand la Ferrari, relateaza bbc.com.

Zvonurile despre o mutare a lui Hamilton la Ferrari, in locul lui Raikkonen, au prins contur mai ales datorita faptului ca britanicul nu a semnat niciun contract cu Mercedes pe sezonul viitor. Aceasta posibila mutare ne aminteste de rivalitatea dintre Alain Prost si Ayrton Senna, care au concurat tot in cadrul Scuderiei Ferrari.

La sfarsitul lunii martie, Hamilton declara ca in acea saptamana va semna un nou contract cu Mercedes. De atunci nu s-a mai auzit nimic legat de acest aspect. In plus, conform unei declaratii din 2013, Lewis si-ar fi dorit sa faca pasul la Ferrari dupa ce “rupea” contractul cu Mercedes. Si Ferrari l-ar fi dorit anul trecut, chiar de doua ori, conform cotidianului The Mirror. Un alt indiciu despre despartirea lui Hamilton de Mercedes e acela ca britanicul si-a cumparat un Ferrari dupa ce a castigat prima sa cursa din 2015, potrivit CNN.

Daca s-ar face mutarea, Ferrari ar avea cei mai titrati piloti din toate timpurile, Sebastian Vettel si Lewis Hamilton castigand impreuna 6 titluri de campion mondial.

Citeşte şi

A decedat un pilot de Formula 1

A decedat un pilot de Formula 1

Daca Michael Schumacher a stat ceva mai mult de noua luni in coma, dupa accidentul …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>