Acasa / stiri sport online / Satiri Fotbal / liga 1 meciuri / Scandal inventat Kassai-Dragomir?

Scandal inventat Kassai-Dragomir?

Dumitru Dragomir, şeful ligii, a anunţat că va da în judecată postul România TV, pentru că a publicat o presupusă discuţie, în limba engleză, între Adalbert Kassai şi un reporter. „Îi dau în judecată pe cei de la televiziune. Kassai nici nu ştie engleza”.

Kassai a oferit prima reacţie la Radio GSP şi spune că totul este fals: “Este cea mai mare mizerie din presa din România, este o făcătură. Au luat răspunsurile mele şi le-au lipit la întrebările la care le-au convenit lor. Nu sunt genul de om care să dea în judecată, dar acum mă gândesc serios s-o fac”.

Jurnaliştii de la România TV l-au contactat pe Adalbert Kassai şi au spus că sunt de la TAS înainte să-i pună mai multe întrebări. Kassai nu s-a ferit să răspundă şi a dat vina pe LPF pentru retrogradarea Rapidului: “Liga a decis această situaţie, nu Asociaţia Naţională. E problema Ligii”.

– Domnul Copos a plătit banii?
– Da, da.

-Dragomir a luat “şpaga”?
– Da, da.

RTV l-a contactat şi pe Dumitru Dragomor imediat după: “A spus Kassai asta? Cu asta îl curăţ. Cred că era beat cînd a spus asta. Este o intoxicare. Rapid a terminat pe locul 8 în sezonul trecut. Din punct de vedere sportiv este în Liga 1”.

Citeşte şi

Ponturi fotbal St Mirren-Dumbarton-Divizia 1 Scotia 27.03.2018

Una dintre cele mai dezechilibrate partide programate marțea aceasta în campionatul scoțian este cea dintre …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>