Acasa / stiri sport online / Satiri Fotbal / International / Sârbii condiționează readucerea la națională a unui superfotbalist de cântarea imnului!

Sârbii condiționează readucerea la națională a unui superfotbalist de cântarea imnului!

Adem Ljajici (22 de ani) este unul dintre cei mai la modă fotbaliști din Serie A, după ce, duminică seară, a reușit o „dublă” în partida Fiorentina – Inter, scor 4-1.

Exclus din naționala Serbiei în mai 2012, Ljajici este încă departe de o revenire. Pentru a se întoarce, are de îndeplinit o singură condiție. „Porțile naționalei sunt deschise pentru toți, inclusiv pentru Ljajici. Dar el știe că naționala noastră are propriile ei principii, care nu au legătură cu jocul propriu-zis. Toți trebuie să respecte imnul național, țara, tricoul. Dacă el va cânta imnul și va fi în formă, eu îl voi convoca. Dacă nu vrea să-l cânte, nu-l voi convoca!”, a declarat selecționerul Sinia Mihajlovici, pentru cotidianul „Novosti”.

Ljajici a fost dat afară de la reprezentativa plavilor după ce, „din motive personale”, n-a dorit să cânte imnul Serbiei, înaintea unul meci cu Spania.

Citeşte şi

Ponturi fotbal St Mirren-Dumbarton-Divizia 1 Scotia 27.03.2018

Una dintre cele mai dezechilibrate partide programate marțea aceasta în campionatul scoțian este cea dintre …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>