Acasa / stiri sport online / Tenis / Feminin / Șarapova și-a tras antrenor cu firmă

Șarapova și-a tras antrenor cu firmă

Maria Șarapova a făcut cunoscut publicului numele noului să antrenor: legenda americană Jimmy Connors, campion al anilor ’70 și ’80 și fost antrenor de-al lui Andy Roddick.

Sunt fericită să vă spun că Jimmy Connors va fi noul meu antrenor. Îl știu de mulți ani și am lucrat împreună în 2008, imediat după Australian Open (n.r. – turneu câștigat de rusoaică)”, a scris Șarapova pe site-ul ei personal.

Connors (61 de ani pe 2 septembrie) îl înlocuiește pe Thomas Hogstedt, suedezul cu care Șarapova colabora de la sfârșitul anului 2010.

Connors a strălucit în 1974, când a triumfat la Australian Open, Wimbledon și US Open). Peste lângă acestea, mai are 109 successe ATP, un alt Wimbledon (în ’82) și alte 4 victorii la US Open.

Jimmy Connors nu mai este spectator FOTO: jimmyconnors.net
Recent, Jimbo a ieșit în prim-plan, la mijlocul lunii mai, cu autobiografia de 401 pagini. Cel mai dureros episod a fost acela în care povestește cum fosta lui iubită, Chris Evert, aștepta un fiu de la el, dar a avortat fără să-l anunțe, preferând cariera. Evert și Connors au avut o relație în perioada 1973-1976.
Din 1979, Connors s-a căsătorit cu un fost „iepuraș” Playboy, Patti McGuire, cu care are doi băieți.

 

Citeşte şi

Venus Williams s-a calificat în semifinale la Wimbledon

Venus Williams s-a calificat în semifinale la Wimbledon

Venus Williams s-a calificat în semifinale la Wimbledon Jucătoarea americană de tenis Venus Williams, nr. …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>