Acasa / stiri sport online / Revista presei / Să râdem cu Gigi Becali! E mai tare ca Ilie Dobre! Se pregătește să scrie a treia carte!

Să râdem cu Gigi Becali! E mai tare ca Ilie Dobre! Se pregătește să scrie a treia carte!

Pentru Gigi Becali pușcăria a ajuns locul care îl motivează să scrie. Așa că patronul Stelei pare de neoprit. După cărțile ”Muntele Athos, patria Ortodoxiei”, scoasă în 9.000 de exemplare în luna noiembrie a anului trecut, și ”Becali și Steaua”, carte care va cunoaște lumina tiparului la sfârșitul lunii viitoare, Becali s-a apucat de scris un volum de memorii, intitulat ”Becali, Parlamentul Europei și Parlamentul României”.

Astfel, ziaristul Alex Vărzaru a publicat pe site-ul www.vice.com o scrisoare în care omul de afaceri roagă conducerea penitenciarului Poarta Albă să-l lase ”în loc amenajat” să lucreze la noua sa carte.  Iată scrisoarea așa cum a fost ”redactată” de către Gigi Becali:

Domle Director

Subsemnatul Becali George deţinut în secţia Valul lui Traian Secţia 9-1

– Vă aduc la cunoştinţă că mi sa aprobat de către comisia de muncă să scriu cartea ”Becali Parlamentul Europei şi parlamentul Romîniei” în secţia 9-1 la locul amenajat timp de 30 ore.

– Vă mai aduc la cunoştinţă că am fost învoit 5 zile din care 3 zile din săptămâna aceasta ca atare am de lucru numai 18 ore în această săptămână din cele 48 ore prevăzute de lege.

– Avînd în vedere că am fost învoit şi în acest timp am acesat Saitul Parlamentului Europei şi al României mi-am reîmprospătat memoria cu discursurile şi acţiunile mele despre care vreau să scriu

De acia vă rog să aprobaţi să lucrez 10 ore din cele 30 ore sîmbătă în locul amenajat în secţie avînd mai multă inspiraţie şi memoria proaspătă din învoire în plus de aceasta scriu cu mai multă eficienţă dacă mă aplec mai mult timp de odată în această perioadă deoaece am avenit de acasă şi am moralul foarte ridicat

05.02.2015“

Cererea lui Gigi Becali

Citeşte şi

Pele se recupereaza dupa operatie

Pele se recupereaza dupa operatie

Fostul mare jucator brazilian, Pele, a fost operat zilele trecute de prostata intr-un spital din …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>