Acasa / stiri sport online / Revista presei / Rooney este detronat de Lewis Hamilton

Rooney este detronat de Lewis Hamilton

Rooney este detronat de Lewis Hamilton
Rooney este detronat de Lewis Hamilton

Este vorba despre clasamentul celor mai bogati sportivi din Marea Britanie. Pare greu de crezut ca un fotbalist sa nu fie primul in clasament atunci cand vine vorba despre avere, dar iata ca, spre deosebire de Romania, in Marea Britanie se poate.

In acest top, Wayne Rooney este detronat de Lewis Hamilton, care are o avere de 88 milioane lire sterline, cu 20 milioane mai mult decat anul trecut. Ca sa facem o gluma, se pare ca despartirea de Nicole Scherzinger i-a priit din acest punct de vedere. Pilotul de Formula 1 este urmat de atacantul celor de la Manchester United, cu o avere de 72 milioane lire. Pe pozitia a treia se afla un alt pilot de Formula 1. Este vorba despre Jenson Button, care a strans 1 milion de lire mai putin ca Rooney.

Cei trei sunt la o distanta considerabila fata de locul al patrulea, ocupat de tenismenul Andy Murray, cu o avere calculata la 48 milioane lire. Topul este completat de Rio Ferdinand si Steven Gerrard, cu averi de 44, respectiv 42 milioane lire, urmati de un baschetbalist mai putin cunoscut la nivel international: Luol Deng. Cu siguranta acesta nu este britanic, insa se afla pe teritoriul Regatului. La fel cum britanic nu este nici Jose Mourinho, ocupantul pozitiei a opta, cu o avere de 40 milioane euro. Portughezul este inaintea lui Frank Lampard, fostul sau elev, cu doar un milion de lire. Pozitia a zecea este ocupata, la egalitate, de Arsene Wenger, Ryan Giggs, si jucatorii de golf Rory McIlroy si Sir Nick Faldo.

Citeşte şi

Pele se recupereaza dupa operatie

Pele se recupereaza dupa operatie

Fostul mare jucator brazilian, Pele, a fost operat zilele trecute de prostata intr-un spital din …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>