Acasa / stiri sport online / Sporturi / Snooker / Ronnie O’Sullivan risca o amenda, dupa un gest neobisnuit

Ronnie O’Sullivan risca o amenda, dupa un gest neobisnuit

Ronnie O'Sullivan risca o amenda, dupa un gest neobisnuit
Ronnie O’Sullivan risca o amenda, dupa un gest neobisnuit

Dupa 9 jocuri, O’Sullivan, campion mondial in 5 randuri, il conducea aseara cu scorul de 7-2 pe debutantul Craig Steadman, neavand emotii in ceea ce priveste calificarea in turul secund. Toate bune si frumoase, insa Ronnie O’Sullivan risca o amenda, dupa un gest neobisnuit petrecut in frame-ul cu numarul 6.

Din cauza ca il strangeau pantofii, englezul a decis in acel frame sa se descalte si sa joace in sosete. Decizia nu a fost una de bun augur, O’Sullivan pierzand frame-ul, insa cu siguranta a starnit amuzamentul fanilor. Sa spunem ca englezul, numarul 2 mondial, a suferit o accidentare la glezna anul trecut, aceasta fiind, probabil, cauza pentru care s-a descaltat. Dupa acel frame, englezul a imprumutat o pereche de pantofi de la directorul turneului.

O’Sullivan ar putea fi insa pasibil de amenda dupa acest gest, Asociatia Mondiala de Biliard si Snooker urmand sa analizeze daca acest gest incalca codul vestimentar. Nu este pentru prima data cand Ronnie recurge la acest gest. A mai patit-o in luna februarie a acestui an, la calificarile China Open. Atunci s-a descaltat chiar inainte de a executa o lovitura.

Intre timp, Ronnie O’Sullivan a castigat meciul cu Steadman cu scorul de 10-3, urmand ca in runda secunda sa il intalneasca, cel mai probabil, pe Matthew Stevens.

Citeşte şi

Bilantul Romaniei la Jocurile Olimpice Europene

Bilantul Romaniei la Jocurile Olimpice Europene

Aventura sportivilor romani la Jocurile Olimpice Europene de la Baku s-a incheiat, rezultatele fiind, trebuie …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>