Acasa / stiri sport online / Satiri Fotbal / Naţionala / România a învins Chile, scor 3-2, într-un meci amical

România a învins Chile, scor 3-2, într-un meci amical

România a învins Chile, scor 3-2, într-un meci amical
România a învins Chile, scor 3-2, într-un meci amical


Echipa naţională a României a învins, marţi, pe Cluj Arena, cu scorul de 3-2, reprezentativa statului Chile, deţinătoarea Copei America şi locul 4 în ierarhia FIFA, după ce a fost condusă cu scorul de 2-0. “La Roja” au evoluat cu un jucător mai puţin după eliminarea lui Medel din minutul 33.

  • Christoph Daum: “Vreau să le mulțumesc suporterilor care au venit la stadion. Îmi amintesc că mi s-a spus că nu pot câștiga la Cluj, dar cred că asta s-a terminat. Suporterii ne-au împins și asta este important pentru noi. În al doilea rând, vreau să le mulțumesc jucătorilor care au avut o reacție pozitivă după criticile de la meciul cu Polonia. Dincolo de victorie, s-au îmbunătățit multe lucruri. Victoria este importantă, dar am văzut ce înseamnă să jucăm în viteză mare, cu precizie și aș vrea să avem mai multe meciuri de acest gen. De ce nu am jucat așa cu Polonia? Pentru că a fost o situație diferită cu polonezii. Mă așteptam ca Polonia să vină cu presiune mare și mă gândeam cum să controlăm asta. Am vrut să controlăm meciul, să nu luăm gol și apoi să construim pe fondul presiunii.”.
  • Juan Antonio Pizzi: “La începutul partidei am făcut un joc bun. Am făcut bine diferența pe teren, dar după eliminare totul s-a schimbat. A fost mult mai greu să menținem acest nivel, chiar dacă la nivel de sacrificiu și determinare am păstrat nivelul cu cel din alte partide. Atunci când am jucat de la egal la egal ne-am putut impune jocul. Nu am putut menține situația pe teren, dar putem spune că faptul că am fost agresivi și superiori ca joc a fost un lucru bun, cu care rămânem”.

România: Pantilimon – Benzar (Ivan ’46), Chiricheş, Toşca, Ganea (Ţîru ’70) – Pintilii, R. Marin (Rotariu ’46) – Hanca, Stanciu (Bicfalvi ’86), Stancu (Băluţă ’66) – Andone (Grozav ’46). Selecţioner: Christoph Daum.

Chile: Herrera – P. Diaz, Medel, Roco, Mena (Rodriguez ’89) – Aránguiz (Vidal ’54), M. Diaz (Silva ’54), Gutierrez (Fuenzalida ’83) – Valencia (Isla ’46), Vargas (Puch ’65), Alexis Sánchez. Selecţioner: Juan Antonio Pizzi.

Cartonaşe galbene: Stanciu ’28, R. Marin ’36, Hanca ’90+1 / Aránguiz ’28.

Cartonaş roşu: Medel ’33.

Meciul a fost arbitrat de olandezul Bas Nijhuis, ajutat de asistenţii Rob Van de Ven şi Charl Schaap. Arbitru de rezervă a fost Istvan Kovacs.

Citeşte şi

Ponturi fotbal St Mirren-Dumbarton-Divizia 1 Scotia 27.03.2018

Una dintre cele mai dezechilibrate partide programate marțea aceasta în campionatul scoțian este cea dintre …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>