Acasa / stiri sport online / Satiri Fotbal / International / Reghe și Pintilii, în finala Ligii Campionilor Asiei. Va lupta pentru titlul cu niște australieni

Reghe și Pintilii, în finala Ligii Campionilor Asiei. Va lupta pentru titlul cu niște australieni

Laurenţiu Reghecampf s-a calificat cu Al Hilal în finala Ligii Campionilor Asiei, după ce a învins cu 4-2 la general pe Al Ain (1-2 în returul din această seară), fosta echipă a lui Cosmin Olăroiu şi Mirel Rădoi. Reghecampf era foarte fericit la finalul partidei şi a dedicat calificarea românilor.

“Sunt fericit, fericit, fericit şi foarte obosit. Este un sentiment incredibil! A fost infernal de greu, dar jucăm finala Ligii Campionilor! Le mulţumesc fanilor, îi mulţumesc echipei tehnice, dar şi băieţilor şi celor din conducere.

Ei sunt artizanii acestei calificări minunate, merită toate laudele şi stima. Le mulţumesc tuturor celor care au trăit alături de noi aceste momente. Îi mulţumesc familiei mele, care m-a susţinut mereu necondiţionat. Sunt fericit şi vreau să dedic această victorie şi românilor mei! Acum ne bucurăm, iar de zilele următoare ne vom concentra pe ce avem de făcut mai departe, în campionat şi în finală“, a declarat Reghecampf pentru fanatik.ro.

În finală, Al-Hilal va da peste Western Sydney Wanderers, care a bătut-o pe FC Seul cu 2-0 la general (0-0 în tur și 2-0 în returul din Australia).

Citeşte şi

Ponturi fotbal St Mirren-Dumbarton-Divizia 1 Scotia 27.03.2018

Una dintre cele mai dezechilibrate partide programate marțea aceasta în campionatul scoțian este cea dintre …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>