Acasa / stiri sport online / Revista presei / Real Madrid este din nou cea mai scumpa echipa

Real Madrid este din nou cea mai scumpa echipa

Real Madrid este din nou cea mai scumpa echipa
Real Madrid este din nou cea mai scumpa echipa

Forbs a dat astazi publicitatii lista celor mai prolifice echipe din Europa din punct de vedere financiar. Real Madrid este din nou cea mai scumpa echipa, urmata la o diferenta mica de rivala sa, FC Barcelona, relateaza espnfc.co.uk.

Valoarea “galacticilor” a scazut cu 5% fata de anul trecut, fiind acum la 3.26 bilioane dolari, insa venitul lor de 746 milioane dolari este ceel mai mare din lume, dintre toate echipele din sport, nu doar din fotbal. Barcelona o urmeaza in acest top cu 3.16 bilioane dolari, scazand cu 1% fata de anul trecut, podiumul fiind completat de Manchester United, cu o avere de 3.10 bilioane dolari, al carui procent a crescut cu 10% fata de anul precedent.

Bayern Munchen a inregistrat cel mai spectaculos salt, fiind pe pozitia a patra, cu 2.35 bilioane dolari, dupa o crestere cu 27% fata de 2014. La mijlocul acestui top 10 prezentat de Forbs se afla Manchester City, cu 1.38 bilioane dolari, urmata de Chelsea, cu 1 bilion dolari mai putin. Concitadina Arsenal ocupa pozitia a saptea, cu 1.31 bilioane, fiind ultima echipa cu o avere de mai mult de 1 bilion dolari. Pe 8 avem tot o grupare din Premier League, Liverpool, cu 982 milioane dolari, urmata de Juventus, cu 837 milioane dolari si de AC Milan, cu 775 milioane dolari.

Poate parea surprinzator pentru unii, insa PSG nu se afla in top 10. Clasamentul se refera la averea avuta de cluburi dupa incheierea sezonului 2013-2014.

 

 

Citeşte şi

Ponturi fotbal St Mirren-Dumbarton-Divizia 1 Scotia 27.03.2018

Una dintre cele mai dezechilibrate partide programate marțea aceasta în campionatul scoțian este cea dintre …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>