Acasa / stiri sport online / Tenis / Masculin / Rafael Nadal a fost eliminat de la Roland Garros

Rafael Nadal a fost eliminat de la Roland Garros

Rafael Nadal a fost eliminat de la Roland Garros
Rafael Nadal a fost eliminat de la Roland Garros

Desi este de 9 ori castiigator aici, foarte multa lume se astepta ca Rafael Nadal sa nu castige titlul la Roland Garros in acest an. Si, intr-adevar, asa a fost, “regele zgurii” fiind eliminat in sferturi de catre sarbul Novak Djokovic.

A fost partida cu numarul 44 intre cei doi, un nou record al intalnirilor directe in circuitul ATP. Pana acum Nadal coonducea cu 23-20, spaniolul castigand majoritatea meciurilor pe zgura. Intalnirea directa din urma cu 3 saptamani de la Monte-Carlo, in care liderul mondial s-a impus cu un dublu 6-3, anunta si aici o victorie a sarbului in eventualitatea intalnirii celor doi. Si, intr-adevar, asa a fost. Mai mult chiar, Nadal nu a castigat niciun set, Djokovic impunandu-se cu 7-5; 6-3; 6-1, chiar de ziua de nastere a ibericului. Acesta a inceput dezastruos meciul, vazandu-se condus cu 0-4 in primul set. Apoi insa, a revenit, egaland situatia la game-uri. Acelea au fost insa singurele sale momente de glorie.

Rafael Nadal a fost eliminat de la Roland Garros, aceasta fiind doar a doua infrangere in ultimii 10 ani la Openul Francez. Astfel, fostul lider mondial se afla abia pe pozitia a zecea in clasamentul ATP.

 

Citeşte şi

Venus Williams s-a calificat în semifinale la Wimbledon

Venus Williams s-a calificat în semifinale la Wimbledon

Venus Williams s-a calificat în semifinale la Wimbledon Jucătoarea americană de tenis Venus Williams, nr. …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>