Acasa / stiri sport online / Satiri Fotbal / ligi / Ponturi fotbal Sochaux-Auxerre-Ligue2 13.03.2018

Ponturi fotbal Sochaux-Auxerre-Ligue2 13.03.2018

Runda cu numărul 28 a rămas restantă cu o partidă la vremea aceea din cauza unor precipitații care au anulat partida respectivă. Este vorba de cea dintre Sochaux și Auxerre, două formații ce se află în luptă directă pentru o clasare mai sus în Ligue2, care au cunoscut mirosul stadionul din primul eșalon și care își doresc să revină cât mai rapid acolo. Partida se va disputa de la ora 19:45 pe Stade Auguste Bonal.

Sochaux, gazda acestei dispute, este favorita caselor de pariuri datorită terenului propriu pe care se va desfășura acest joc, forma acesteia nefiind așa de considerabilă în alcătuirea cotelor. Echipa condusă de la margine de Peter Zeidler nu realizează sezonul așteptat de fani pe care o voiau în fruntea Ligue2, dar aceștia au răbdare cu faptul că văd o îmbunătațire față de sezoanele precedente și speră ca în viitorul apropiat să se lupte din nou cu PSG sau Marseille. În acest moment, ocupă locul 10 cu 43 de puncte fiind abia la 6 puncte de play-off-ul pentru promovare. Lucrurile nu sunt deloc rele din acest punct de vedere, dar jocul redat în ultima vreme scade șansele destul de mult. Trei înfrângeri în ultimele patru partide a reușit să înregistreze formația lui Zeidler. Două dintre acestea au survenit chiar recent, Paris și Ajaccio administrându-i rezultate care au făcut-o pe Sochaux să strângă rândurile. Faptul că dispută meciul pe teren propriu este un avantaj pentru aceasta deoarece se descurcă mult mai bine pe stadionul din orașul local și poate pune mai multe probleme.

Echipa probabilă: Prevet-Ogier,Alphonse,Ruiz,Daham – Tardieu,Ba,Martin,Meite – Touzghar,Bergdich

Auxerre se deplasează pe terenul celor de la Sochaux cu gândul să obțină un rezultat pozitiv. Echipa antrenată de pe bancă de Pablo Correa pornește cu un ușor dezavantaj datorită faptului că joacă în deplasare, în compania unui public destul de ostil care va pune presiune. Auxerre nu realizează nici ea sezonul pe care și l-ar fi dorit fanii și conducerea clubului, dar speră să se clasifice cât mai sus la final. În acest moment ocupă locul 12 cu 37 de puncte fiind la 9 distanță de play-off-ul de promovare, rămânând doar 9 jocuri de disputat. Puncte în joc ar mai fi pentru a se putea realiza acest lucru, dar Auxerre are mare nevoie să își îndrepte stilul de joc care numai funcționează la parametri maximi. Dacă în ultimele cinci jocuri, aceasta a reușit trei victorii și un egal, vinerea aceasta și-a oprit parcursul favorabil, pierzând pe teren propriu contra celor de la Brest, scor 1-2. Acest lucru nu ar trebui să îi demoralizeze pe jucători, dar sunt nevoiți să se mobilizeze pentru a relua forma bună din luna februarie.

Echipa probabilă: Boucher-Diallo,Tacalfred,Ba,Polomat-Toure,Adeoti-Aye,Barreto,Phillipoteaux-Yattara

Ambele formații au șanse să scoată un rezultat favorabil din acest joc, dar doar cea care va reuși să își impune stilul de joc va putea să se impune pe stadionul din Sochaux. Tocmai din simplul fapt că partida este deschisă oricărui rezultat, voi miza pe un gol marcat de ambele echipe care din necesitatea de puncte, vor risca, iar la capitolul apărări nu excelează niciuna dintre ele.

Pronostic Sochaux-Auxerre: ambele marchează

COTA 1,78

Citeşte şi

Ponturi fotbal St Mirren-Dumbarton-Divizia 1 Scotia 27.03.2018

Una dintre cele mai dezechilibrate partide programate marțea aceasta în campionatul scoțian este cea dintre …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>