Acasa / stiri sport online / Satiri Fotbal / ligi / Primera Division intra in greva?

Primera Division intra in greva?

Primera Division intra in greva
Primera Division intra in greva

Bomba in campionatul spaniol de fotbal! Federatia Spaniola de Fotbal a anuntat, in cadrul intalnirii Comitetului Directiv, ca Primera Division intra in greva incepand cu data de 16 mai, relateaza marca.com.

Aceasta decizie de a suspenda campionatul vine ca urmare a nemultumirii Federatiei  privind incasarea sumelor din drepturile de televizare. Acordul privind aceste drepturi fusese semnat in data de 30 aprilie anul trecut, nefiind insa respectat. Nu doar Primera Division are de suferit in urma acestei decizii, Federatia Spaniola de Fotbal hotarand ca tot ce inseamna fotbal profesionist in Spania sa nu se mai joace.

Asta ar insemna ca vor fi afectate atat ultimele doua etape din Primera Division, cat si finala Cupei Spaniei, care va avea loc pe 30 mai. Ne intrebam daca si partida nationalei Spaniei din 15 iunie va fi, de asemenea, amanata. Nemultumirea Federatiei pleaca de la faptul ca primeste doar 4.55% din drepturile de televizare.

Federatia Spaniola de Fotbal este convinsa ca acest demers de suspendare a campionatului va aduce beneficii fotbalului spaniol. Decizia nu este una definitiva, cele doua parti putand sa cada la intelegere pana pe 16 mai, lucru foarte posibil, in opinia noastra. Nu este pentru prima data in acest sezon cand se organizeaza greve in fotbalul spaniol, insa niciodata ele nu au ajuns la un asemenea nivel.

Citeşte şi

Ponturi fotbal St Mirren-Dumbarton-Divizia 1 Scotia 27.03.2018

Una dintre cele mai dezechilibrate partide programate marțea aceasta în campionatul scoțian este cea dintre …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>