Acasa / stiri sport online / Tenis / Masculin / Prezenta lui Andy Murray la Roma este incerta

Prezenta lui Andy Murray la Roma este incerta

Prezenta lui Andy Murray la Roma este incerta
Prezenta lui Andy Murray la Roma este incerta

Dupa victoria clara in fata lui Rafael Nadal in finala de la Madrid, prezenta lui Andy Murray la Roma este incerta. Avand in vedere ca in doar doua saptamani va incepe Grand Slamul de la Roland Garros, am spune chiar ca britanicul nu va participa aici.

Scotianul, citat de sportsnet.ca, a declarat astazi: “Ma voi antrena din nou in aceasta dupa amiaza si voi decide diseara (daca voi participa la turneu).  Mi-am facut programul in functie de performantele avute la aceste turnee sezoanele precedente, insa nu ma asteptam sa joc opt meciuri in doar 10 zile”. Amintim ca Andy Murray a castigat turneele de pe zgura de la Munchen si Madrid, ambele in saptamani consecutive.

Favorit numarul 3, britanicul Andy Murray, s-a calificat automat in runda secunda la Roma, unde este programat a juca maine impotriva francezului Jeremy Chardy. Putin probabil ca acesta va juca, fiindca daca o va face, va fi si mai obosit dupa acest turneu, ultimul al lui inaintea Openului Francez. Britanicul are destul de multe puncte de aparat la Roland Garros, ajungand sezonul trecut pana in semifinale, asadar cu siguranta nu isi va permite sa nu fie 100% apt. La Roma, Murray a ajuns pana in sferturi in 2014.

 

 

 

Citeşte şi

Venus Williams s-a calificat în semifinale la Wimbledon

Venus Williams s-a calificat în semifinale la Wimbledon

Venus Williams s-a calificat în semifinale la Wimbledon Jucătoarea americană de tenis Venus Williams, nr. …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>