Acasa / stiri sport online / Sporturi / Natatie / Camelia Potec, aleasă președinte

Camelia Potec, aleasă președinte

Camelia Potec, campioană olimpică în 2004, la Atena, în proba de 200 de metri liber, a fost aleasă astăzi în funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Natație şi Pentatlon Modern, post pentru care a fost unicul candidat. 

Potec a fost votată în unanimitate de cei 83 de delegaţi prezenţi la Adunarea Generală de la hotelul Intercontinental din Capitală.

“Sunt conştientă că uşor nu va fi, dar sunt foarte ambiţioasă. Când îmi doresc ceva şi îmi pun în cap o idee, o duc până la bun sfârşit. Iubesc acest sport, nu puteam să mă îndepărtez, să întorc spatele şi să mă îndrept spre un alt domeniu după abandonarea activităţii sportive, având în vedere situaţia nataţiei din România”, a spus Potec, potrivit Mediafax.

Camelia Potec, despre care se spune că este protejata lui Ion Țiriac, îi succede în funcţie lui Viorel Păunescu, care va fi preşedinte de onoare al forului. 

Potec, în vîrstă de 31 de ani, are în palmares, pe lîngă aurul olimpic din 2004, două medalii de bronz la Campionatele Mondiale (2001 – 200 m liber; 2009 – 1.500 m liber) şi patru medalii de aur, trei de argint şi zece de bronz la Campionatele Europene.

Citeşte şi

Mercedes-Benz a dus echipa Romaniei la inot la destinatie: Locul 1

Sub deviza ”Avem aceeasi destinatie: Locul 1”, Mercedes-Benz in parteneriat cu Federatia Romana de Natatie …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>