Acasa / stiri sport online / Satiri Fotbal / Fotbalul mic / Ponturi fotbal GFC Ajaccio-AC Ajaccio-Ligue2 16.03.2018

Ponturi fotbal GFC Ajaccio-AC Ajaccio-Ligue2 16.03.2018

Corsica va fierbe în această seară de la ora 21:00 deoarece se vor înfrunta cele două formații ale regiunii din Franța. Ligue2 a programat întâlnirea dintre GFC Ajaccio și AC Ajaccio runda aceasta, așa că fanii ambelor echipe sunt pregătiți să urmărească cu sufletul la gură deznodământul acestei partide care se anunță greu de anticipat pentru pariori.

GFC Ajaccio, gazda acestui derby, pornește cu șansa a doua la câștigarea meciului datorită diferenței clare de valoare care se poate observa la privirea clasamentului, dar și prin faptul că rivala sa își permite să aloce un buget mult mai mare de investiții față de al său. GFC Ajaccio ocupă doar locul 16 în Ligue2 cu 31 de puncte, fiind la doar 3 distanță de locurile de retrogradare. Dacă acum doi ani se bătea cu PSG în prima ligă franceză, acum există șanse ca formația lui Albert Cartier să se scufunde până în al treilea eșalon. Lucrurile prevăd un asemenea deznodământ dacă analizăm situația de la club. GFC Ajaccio a înregistrat 4 înfrâgeri din 5 jocuri marcând doar de trei ori, și primind 9 goluri. Dacă rezultatul de egalitate de acum două săptămâni stârnea o oarecare încredere în sufletul fanilor, Nancy le-a spulberat această speranță prin victoria acesteia din vinerea trecută, scor 1-0.

Echipa probabilă: Elana – Mombris, Brechet, Lloris, Ba, Puel – Araujo, Marveaux, M’Changama,Gomis – Toure

AC Ajaccio nu părăsește regiunea de joc deoarece are să întâmpine rivala sa de o viață, Gazelec Ajaccio. Formația condusă de la margine de Olivier Pantaloni este favorita acestei dispute datorită lotului mult mai valoros decât al rivalei, dar și datorită formei care s-a conturat într-un mod pozitiv în ultima vreme. Echipa antrenorului italian deține poziția a 3-a cu 51 de puncte acumulate până în acest moment, fiind la doar 4 puncte distanță de o calificare directă în primul eșalon francez. AC Ajaccio are toate șansele dacă analizăm după ultimele prestații. Chiar dacă nu a avut o constanță în rezultate, înregistrând ba o înfrângere ba o victorie, fotbaliștii lui Pantaloni pot recupera acest deficit de puncte. După meciul nebun de la Bourg, scor 5-4, Ajaccio a reușit să se impună în fața celor de la Quevilly, formație în același spirit cu rivala sa din acest moment. Acest succes speră să îl lege de un rezultat pozitiv în această seară.

Echipa probabilă: Leca-Cabit,Avinel,Marin,Hergault – Camara,Coutadeur-Selemanie,Laci,Nouri – Gimbert

Ultimele două jocuri au adus două victorii pentru AC Ajaccio așa cum este de așteptat și de această dată deoarece este echipa mult mai bine pregătită din toate punctele de vedere. Pantaloni și băieții săi au mare nevoie de puncte pentru a păstra șanse reale pentru promovarea directă în Ligue1, în timp ce fotbaliștii lui Albert Cartier au nevoie de o minune pentru a nu cădea pe un loc de retrogradare.

Pronostic GFC Ajaccio-AC Ajaccio: 2 solist

COTA 2,55

Citeşte şi

Ponturi fotbal St Mirren-Dumbarton-Divizia 1 Scotia 27.03.2018

Una dintre cele mai dezechilibrate partide programate marțea aceasta în campionatul scoțian este cea dintre …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>