Acasa / stiri sport online / Satiri Fotbal / ligi / Ponturi fotbal Wolves-Reading-Championship 13.03.2018

Ponturi fotbal Wolves-Reading-Championship 13.03.2018

Ziua de marți este dedicată unei noi etape din Championship care ne-a obișnuit să ne ofere partide extrem de interesante la începutul săptămânii. Una dintre acestea este cea dintre Wolves și Reading, două formații ce se luptă pe două fronturi diferite: promovare și retrogradare. Spectacolul nu are voie să lipsească, ambele echipe fiind pregătite să realizeze un joc  cu toate elementele .

Wolves, gazda acestei partide, pornește la casele de pariuri cu prima șansă datorită lotului mult mai valoros față de adversara sa, dar și a poziției ocupate în acest moment care reflectă obiectivele și potența acesteia. Formația condusă de la margine de Nuno Espirito este lider în Championship, iar Premier League este din ce în ce mai aproape. Wolves a realizat până în acest moment un sezon impecabil, cu suișuri și coborâșuri, dar care mereu și-a păstrat blazonul de primă favorită. Odată cu apropierea finalului, jucătorii antrenorului spaniol au început să se relaxeze, iar de aici provin și rezultatele negative obținute în ultima vreme. Doar o singură victorie în ultimele cinci partide, punctaj ce a stacnat o bună bucată de vreme, oferind altor echipe posibilitatea să se apropie. După înfrângerea neașteptată pe terenul celor de la Fulham, scor 2-0, weekendul acesta a mai adus un eșec pentru portocalii, aceștia pierzând pe terenul lui Aston Villa cu un scor și mai usturător, 4-1, iar Nuno Espirito trebuie să realizeze câteva schimbări care să o ajute pe echipa să să înfrunte greutățile din acest moment și să nu distrugă toată munca din acest an.

Echipa probabilă: Ruddy-Boly,Coady,Bennett-Doherty,NDiaye,Neves,Douglas-Costa,Jota,Cavaleiro

Reading se deplasează pe Molineux Stadium cu gândul să obțină maximul pe care îl poate scoate din această confruntare extrem de dificilă pentru ea. Formația condusă de la margine de Jaap Stam este conștientă că pornește cu a doua șansă la câștigarea acestui joc, dar își pune mari speranțe că poate realiza acest lucru. În acest moment ocupă poziția a 19-a cu 36 de puncte acumulate, fiind la 6 distanță de zona roșie. Acest lucru nu ar trebui să îi relaxeze pe jucătorii lui Stam, olandezul fiind pregătit să își țină conectați băieții cît se poate de mult. Forma celor de la Reading este una destul de slabă, reușind o singură victorie în ultimele cincisprezece partide. Jocul acesteia nu este deloc încurajator, dar timpul nu este pierdut. Un lucru pozitiv ar fi faptul că au înregistrat o singură înfrângere în ultimele cinci partide, remizând în alte patru. 8-10 este golaverajul din aceste partide, Reading arătând dorința de îndreptare.

Echipa probabilă: Jaakkola-Bacuna,Ilori,Moore,Gunter-Kelly,Evans-Barrow,Clement,Aluko-Bodvarsson

Wolves are mare nevoie de puncte pentru a nu pierde lupta la promovare chiar dacă se află pe prima poziție. Reading se află în aceeași situație, dar jocul acesteia se prezintă mult mai slab decât al gazdelor. Astfel, voi miza pe victoria acestora deoarece prezintă un lot mult mai valoros care poate face diferența în orice situație.

Pronostic Wolves-Reading: 1 solist

COTA 1,35

Citeşte şi

Ponturi fotbal St Mirren-Dumbarton-Divizia 1 Scotia 27.03.2018

Una dintre cele mai dezechilibrate partide programate marțea aceasta în campionatul scoțian este cea dintre …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>