Ponturi fotbal Villareal-Lyon-Europa League 22.02.2018

0
21

Un alt meci de cinci stele din șaisprezecimile UEFA Europa League este cel dintre Villareal și Olympique Lyon, duel ce aproape are deja echipa calificată în optimi, dar reprezintă doar o formalitate ca acest lucru să se realizeze definitiv. Lyon a reușit să câștige pe teren propriu cu 3-1, iar formația lui Bruno Genesio are mari șanse să se numere printre echipele calificate în optimile competiției.

Villareal trebuie să realizeze un joc nemaipomenit în această seară pentru a se bucura împreună cu fanii de pe Estadio de la Ceramica de calificarea în optimi. Deși lucrurile se prezentau foarte bine pentru Submarinul Galben, adversarul a fost mult mai valoros, dar și mai bine pregătit și astfel a reușit să o învingă destul de categoric. Chiar dacă statisticile arată o oarecare egalitate, Lyon a reușit să alerge mai mult ca formația spaniolă, iar acest lucru este foarte important în următoare jocuri europene care se vor baza pe starea fizică a fotbaliștilor. Această înfrângere era anticipată de celălalte rezultate negative reușite de Submarinul Galben care nici până acum nu a reușit să îndrepte forma din campionat. Chiar etapa trecută a remizat doar pe terenul celor de la Espanyol, având șanse mari să cadă de pe locurile europene până la finalul lunii. Atitudinea va face diferența în jocul celor de la Villareal deoarece calitatea există, tactica și pregatărirea mentală se vor putea rezolva numai printr-o motivație foarte puternică.

Echipa probabilă: Asenjo – Costa,Alvaro,Bonera,Mario Gaspar – Hernandez,Trigueros – Cheryshev,Fornals,Castillejo – Unal

Olympique Lyon se deplasează pe Estadio de la Ceramica cu gândul să spulbere vreo emoție din rândul suporterilor, dar și să strice orice plan bine gândit de formația spaniolă. Echipa lui Bruno Genesio este pregătită să realizeze un joc la fel de bun ca în manșa tur, atunci când a reușit să câștige cu 3-1 în fața unui Villareal care nu a contat prea mult în acea partidă. Ambele formații sunt concentrare foarte mult pe posesie, iar acest lucru s-a reflectat în egalitate aproape perfectă, fapt ce va contura un joc ceva mai anost datorat rezultatului din tur, favorabil oaspeților ce nu vor risca prea mult. Gazdele sunt cele care ar trebui să arunce o formulă mult mai ofensivă pentru a spera la calificare. Cornet&Co sunt pregătiți să demonstreze că anul trecut nu au reușit mai multe datorită ghinionului, fiind convinși că anul acesta pot atinge ultimul act printr-o motivație în plus, și o pregătire mentală mult mai puternică. Egalul de pe terenul lui Lille poate să îi afecteze pe aceștia deoarece nu este tocmai just să se termine 2-2 având în vedere că au condus cu 0-2, demonstrând lipsa de concentrare din unele momente.

Echipa probabilă: Lopes – Mendy,Morel,Marcelo,Rafael – Ndombele,Tousart,Fekir – Cornet,Diaz,Aouar

Formația spaniolă trebuie să atace încă din primele minute ale jocului pentru a spera la un gol care să arunce întreaga partidă, dar cei de la OL sunt pregătiți să îi prindă pe contraatac, fază care o stăpânesc foarte bine și pe care o vor pune în practică cu siguranță măcar o dată în acest joc. Voi miza astfel pe un gol marcat de ambele formații care au mari șanse să realizeze acest lucru.

Pronostic Villareal-Lyon: ambele marchează

[maxbutton id=”2″ text=”COTA 1,5″ ]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

*