Acasa / stiri sport online / Satiri Fotbal / liga 1 meciuri / Ponturi fotbal Viitorul-Craiova-Liga1 16.03.2018

Ponturi fotbal Viitorul-Craiova-Liga1 16.03.2018

Poate unul dintre cele mai interesante dueluri din această etapă din Play-off-ul Ligii 1 este cel de la malul mării dintre Viitorul Constanța și CSU Craiova. Partida programată de la ora 20:45 pe stadionul din Ovidiu va alinia două echipe care își doresc să obțină maximul de puncte pentru a păstra șanse pentru obiectivul propus. Și de această dată ne așteptăm la un joc spectaculos în compania acestora așa cum s-a întâmplat de fiecare dată.

Viitorul, gazda acestei dispute, deși este cotată cu șansă a doua la câștigarea jocului de casele de pariuri datorită unui lot ce nu se ridică la valoarea craiovenilor, aceasta are încredere că se poate impune. Formația lui Gică Hagi nu a înregistrat aceleași rezultate ca în sezonul trecut când a reușit să câștige campionatul în premieră devansând echipe cu bugete mult mai mari, și cu jucători mult mai experimentați. Anul acesta lucrurile stau diferit, iar echipa regelui speră la un loc de cupă europeană. În acest moment se află pe locul 4 cu 22 de puncte, fiind la 7 chiar de adversara din această seară. Jocul prestat de Hagi&Co nu este unul încurajator, dar fanii speră ca odată cu acest meci, fotbaliștii regelui să se trezească și să realizeze partide frumoase. Etapa trecută nu a avut prea multe șanse în fața FCSB-ului chiar dacă a pierdut doar cu scorul de 2-1.

CSU Craiova vine la Ovidiu cu gândul să obțină încă un rezultat pozitiv pentru a se păstra în lupta pentru titlu alături de celălalte combatante. Casele de pariuri o dau ușor favorită datorită lotului care este peste cel al constănțenilor și care dețin o formă de joc foarte bună datorită rezultatelor înregistrate. Formația italianului Devis Mangia s-a clasat la finalul sezonului regulat pe poziția a treia, iar acum este pregătită să avanseze până în vârful ierarhiei și să aducă trofeul în Bănie, campionat așteptat de întreaga sulfare craioveană. Victoria de pe Ion Oblemenco din prima etapă a play-off-ului în fața giurgiuvenilor de la Astra, succes venit în ultimele minute de joc, păstrează moralul ridicat lui Băluță&Co. Pe lângă acest lucru, aceștia mai au de a face și cu trofeul de Cupă a României care este primul vizat în acest moment, fiind mai ușor de obținut dacă privim la echipele rămase.

Ambele formații caută succesul în acest joc, dar numai cea care va reuși să își impună stilul de joc va izbuti victoria. Craiova are mai multă experiență prin prisma fotbaliștilor care se află la club, iar din acest caz se poate spune că Mangia și jucătorii săi pot cuceri maximul de puncte dacă vor practica același joc ca în partidele precedente.

Pronostic Viitorul-Craiova: 2 solist

COTA 2,5

Citeşte şi

Ponturi fotbal St Mirren-Dumbarton-Divizia 1 Scotia 27.03.2018

Una dintre cele mai dezechilibrate partide programate marțea aceasta în campionatul scoțian este cea dintre …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>