Acasa / stiri sport online / Satiri Fotbal / ligi / Ponturi fotbal Valencia-Real Sociedad-Primera Division 25.02.2018

Ponturi fotbal Valencia-Real Sociedad-Primera Division 25.02.2018

Una dintre cele mai spectaculoase partide programată în etapa cu numărul 25 este cea dintre Valencia și Real Sociedad. Ambele formații practică un joc ultra ofensiv, niciuna nereușind să se mulțumească cu egalul, iar acest lucru poate transforma Mestalla într-un punct ce va fierbe din punct de vedere fotbalistic, fanii prezenți la meci așteptându-se la o dezlănțuire de forță din partea celor două echipe.

Valencia,gazda acestei confruntări pornește la casele de pariuri cu prima șansă deoarece va avea de partea sa întreaga arena din orașul loc, iar acest fapt va conta decisiv în economia partidei. Formația condusă de pe bancă de Marcelino Garcia Toral realizează un sezon destul de bun, cu multe oscilații de formă ce nu acordă o stabilitate în rândul suporterilor, dar acest lucru speră să fie rezolvat. Valencia pare să își fi revenit din criza de rezultate care se instalase în cadrul clubului de la începutul anului 2018. Deși fotbalul se prezenta destul de bine pentru lilieci, rezultatele nu se concretizau într-unele pozitive, iar acest lucru irita conducerea și fanii acestei formații. Victoriile cu Malaga și Levante din ultimele două etape au reușit să o urce până pe poziția cu numărul 4 cu 46 de puncte, având avans de 7 puncte, și totodată fiind convinsă că poate prinde locul de UCL dacă va continua în același stil. Pe teren propriu, liliecii practică cel mai spectaculos fotbal, fiind de părere că cele 26 de goluri marcate vor conta destul de mult la spectacol în această seară.

Echipa probabilă: Neto – Montoya, Paulista, Garay, Lato – Maksimovic, Kondogbia, Coquelin, Guedes – Mina, Moreno

Real Sociedad se deplasează pe Mestalla cu gândul să obțină un rezultat ce îi va permite să viseze la un loc, aproape imposibil de obținut, de UEL. Formația condusă de pe bancă de Eusebio Sancristan deși pleacă cu a doua șansă la câștigarea meciului, bascii au încredere în șansa lor că pot reuși surpriza în fața liliecilor. Zurutuza&Co se află și ei într-o oscilație de formă care speră să fie de bun augur pentru forma acestora. Lucrurile din păcate s-au încheiat în competiția europeană datorită eșecului suferit în această săptămână pe terenul celor de la Salzburg, dar lucrul acesta nu trebuie să acapereze întregul sistem creat în cadrul acestei formații. Bascii au 29 de puncte, fiind pe locul 13, la 10 de retrogradare și tot atâtea de cupele europene. Deși pierduseră pe terenul celor de la Real Madrid cu scorul de 5-2, formația lui Eusebio Sancristan a reușit să se impună etapa trecută pe teren propriu contra celor de la Levante, scor 3-0 înregistrat de alb albaștrii. Deși au doar trei victorii în deplasare, Sociedad speră mai adauge una, tocmai de pe Mestalla Stadium.

Echipa probabilă: Neto – Montoya, Paulista, Garay, Lato – Maksimovic, Kondogbia, Coquelin, Guedes – Mina, Moreno

Ambele formații au șansa lor în această dispută, deși Valencia este mult mai omogenă și mai valoroasă ca adversara sa. Lucrurile trebuie privite din punct de vedere al spectacolului, lucru care poate oferi multe pronosticuri câștigătoare. De aceea, voi miza pe un număr minim de goluri marcate în joc, fiind de părere că ambele vor ataca din primul minut, iar apărările acestora pot ceda oricând.

Pronostic Valencia-Sociedad: peste 2,5 goluri

COTA 1,50

Citeşte şi

Ponturi fotbal St Mirren-Dumbarton-Divizia 1 Scotia 27.03.2018

Una dintre cele mai dezechilibrate partide programate marțea aceasta în campionatul scoțian este cea dintre …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>