Acasa / stiri sport online / Satiri Fotbal / ligi / Ponturi fotbal Sudtirol-Pordenone-Serie C 14.02.2018

Ponturi fotbal Sudtirol-Pordenone-Serie C 14.02.2018

În această zi de miercuri se va disputa în Italia o partidă restanță din Serie C din runda cu numărul 21. Este vorba de partida dintre Sudtirol și Pordenone, meciul urmând să fie extrem de echilibrat, dar în sine spectaculos deoarece ambele formații luptă pentru promovarea în eșalonul superior.

Sudtirol este gazda acestei dispute și formația ce pleacă cu prima șansă la câștigarea jocului privind la poziția în clasament, dar și prin faptul că va disputa acest joc pe arena proprie, având un avantaj față de adversarii săi. Echipa condusă de la margine de Paolo Zanetti nu traversează o perioadă deloc bună. Aceasta a pierdut ultimele două jocuri din campionat, nereușind să practice jocul din lunile trecute când se putea impune în fața oricărei echipe. Gubbio și Bassano sunt formațiile care s-au impus în fața gazdelor acestei confruntări, dar care nu au dominat întreaga partidă, dar lipsa de concentrare a celor de la Sudtirol și-a spus cuvântul. Pe teren propriu nu practică un fotbal foarte consistent, singurul lucru bun fiind faptul că nu au pierdut decât două jocuri și primind doar opt goluri. Cu 31 de puncte acumulate și ocupând poziția 7 în Seria C, aceasta speră la o promovare în eșalonul B.

Echipa probabilă: Offredi-Vinetot,Baldan,Frascatore-Zanchi,Fink,Bertoni,Smith,Tait-Gyasi,Candellone

Pordenone vine pe Stadio Druso cu dorința de a scoate măcar un rezultat de egalitate, un punct fiind destul de important pentru aceasta. Formația condusă de pe bancă de Leonardo Colucci pornește cu șansa a doua în această dispută, dar pe jucătorii acestuia nu îi deranjează deoarece sunt convinși că își pot demonstra pe teren valoarea. Aceștia vin după o înfrângere în ultima etapă contra celor de la FeralpiSalo, scor 3-0. Antrenorul lui Pordenone speră ca acest rezultat destul de umilitor să nu le afecteze jocul băieților săi, schema tactică pregătită la antrenamente să nu se schimbe pe parcusul partidei. Cu 30 de puncte acumulate și aflându-se pe poziție de play-off, Pordenone este pregătită să se lupte pentru promovarea în Serie B. În deplasare aceasta practică un joc foarte solid, pierzând numai două jocuri și primind șase goluri în zece partide, un procentaj extrem de bun reușit de gruparea lui Leonardo Colucci.

Echipa probabilă: Perilli-De Agostini,Bassoli,Stefani,Formiconi-Zammarini,Burrai,Misuraca-Bombagi,Gerardi,Nociollini

Ultimele partide dintre cele două echipe s-au încheiat cu victoria celor de la Pordenone care pornesc cu un oarecare avantaj chiar dacă casele de pariuri nu le oferă acest lucru. Voi miza că nu vor pierde acest joc, fotbalul practicat de aceasta pe teren străin fiind unul ce nu ar trebui să le dea vreo șansă celor de la Sudtirol.

Pronostic Sudtirol-Pordenone: x2

COTA 1,5

Citeşte şi

Ponturi fotbal St Mirren-Dumbarton-Divizia 1 Scotia 27.03.2018

Una dintre cele mai dezechilibrate partide programate marțea aceasta în campionatul scoțian este cea dintre …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>