Acasa / Fără categorie / Ponturi fotbal Stoke City-Manchester City-Premier League 12.03.2018

Ponturi fotbal Stoke City-Manchester City-Premier League 12.03.2018

Runda cu numărul 30 din Premier League se încheie în seara aceasta după ora 22:00 odată cu terminarea partidei dintre Stoke și Manchester City. Cele două formații se află la poluri opuse privind clasamentul, dar care urmăresc aceleași lucruri: atingerea obiectivului fixat la începutul sezonului. Ambele echipe sunt pregătite de un spectacol fotbalistic așa cum obișnuiau în anii precedenți.

Stoke City, gazda acestei dispute, pleacă cu șansa a doua la casele de pariuri, fiind un lucru perfect normal dacă judecăm după diferența de valoare dintre cele două, dar și prin faptul că lucrurile nu se prezintă deloc bine din punct de vedere al formei. Formația condusă de la margine de Paul Lambert nu realizează sezonul dorit atât de conducere cât și de fanii acestora. Ocupă în acest moment locul 19 cu 27 de puncte, fiind cu un pas în Championship dacă lucrurile nu se vor repara în scurt timp, deși aceasta este valoare pe deplin a judecătorilor lui Stoke. Majoritatea partidelor din ultima vreme au contat la capitolul puncte pentru Stoke, aceasta încercând la fiecare joc să obțină punct sau puncte care să îi asigure legatura cu celalalte formatii în vederea salvării de la retrogradare. Tocmai de acest lucru, ultimele trei rezultate s-au încheiat la egalitate contra unor formații  ca Southampton, Leicester,Brighton. Pe teren propriu au obținut 19 puncte, având o statistică oarecum echilibrată, fiind totuși o formație destul de imprevizibilă din acest punct de vedere

Echipa probabilă: Butland-Bauer,Zouma,Martins Indi,Stafylidis-Cameron-Choupo Moting,Ndiaye,Allen,Shaqiri-Diouf

Manchester City, oaspetele de seamă din această confruntare, se deplasează pe Bet365 Stadium cu gândul să continuie seria pozitivă din ultima vreme și să reușească să nu piardă niciun meci până la finalul sezonului. Formația conduă să de la margine de cel mai tacticizat om de fotbal, Pep Guardiola, vine după calificare foarte importană în turul următor al UEFA Champions League, chiar dacă a fost realizat în detrimentul unei echipe din Elveția. În acest moment este lider detașat în Premier League și doar o minune poate face ca Man City să piardă aceasta poziție. Între cetățeni și echipa rivală din același oras este o distanță de 13 puncte, fapt ce le oferă o liniște destul de importantă lui Silva&Co. Cele 78 de puncte acumulate și cele 82 de goluri marcate îi conturează personalitatea acestui club, plin de disciplină și de entuziasm. Din nefericire, pentru City a reprezentat o săptămână deloc bună, aceasta pierzând cu Basel chiar pe Etihad Stadium, si spera ca ziua aceasta de luni sa fie una profitabila.

Echipa probabilă: Ederson-Danilo,Otamendi,Kompany,Walker-De Bruyne,Fernandinho,Gundogan-Sterling,Aguero,Silva

Cele două formații promit un spectacol fotbalistic exact ca în partida tur când Manchester City a reușit să o răpună pe Stoke cu un umilitor 7-2. Voi miza pe dorința ambelor echipe să stearga fata din ultimele partide care nu s-au concretizat asa cum si-ar fi dorit.

Pronostic Stoke-Man City: peste 2,5 goluri  

COTA 1,55

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 

 

Citeşte şi

Ponturi fotbal St Mirren-Dumbarton-Divizia 1 Scotia 27.03.2018

Una dintre cele mai dezechilibrate partide programate marțea aceasta în campionatul scoțian este cea dintre …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>