Acasa / stiri sport online / Satiri Fotbal / Fotbalul mic / Ponturi fotbal St Mirren-Dumbarton-Divizia 1 Scotia 27.03.2018

Ponturi fotbal St Mirren-Dumbarton-Divizia 1 Scotia 27.03.2018

Una dintre cele mai dezechilibrate partide programate marțea aceasta în campionatul scoțian este cea dintre St Mirren și Dumbarton, meci ce va începe de la ora 21:45. Cele două formații sunt total paralele în ce privește valoarea, gazdele luptându-se pentru promovare, în timp ce oaspeții au grija retrogradării, dar acest lucru va conține un spectacol pe cinste.

St Mirren, gazda acestei dispute, pleacă la casele de pariuri cu prima șansă, fapt ce nu miră pe nimeni deoarece are un lot mult mai valoros decât al adversarei, iar pe lângă acest lucru are de partea sa și terenul. Echipa antrenată de la margine de Jack Ross realizează un sezon foarte bun în Divizia 1, fiind cu siguranță promovată în următorul eșalon. Formația scoțiană conduce detașat campionatul cu 63 de puncte, fiind la 11 distanță de locul secund care se va duce în play-off. Forma de moment a trupei lui Ross este una foarte bună, aceasta reușind să câștige ultimele trei jocuri împotriva unor echipe ca Queen South, Dunfermline și Brechin. Aceste succese îl vor ajuta pe antrenorul scoțian să își țină jucătorii conectați și pentru meciurile rămase.

Dumbarton se deplasează pe St Mirren Park cu dorința ce a încerca să scoată un rezultat cât mai favorabil. Deși pleacă categoric cu a doua șansă la casele de pariuri, Dumbarton este pregătită să realizeze surpriza pe terenul liderului. Formația antrenată de Steve Aitken nu realizează sezonul pe care și l-ar fi dorit, dar prezintă în continuare șanse de a se scăpa de la retrogradare. În acest moment, Dumbarton ocupă poziția a 9-a cu 27 de puncte, fiind la 4 distanță de locul ce o menține în Divizia 1, deși poziția actuală o trimite la baraj cu o formație din liga inferioară. De acest lucru se cam teme Aitken, dar are încredere în băieții săi, mai ales că pe ultimele două jocuri a reușit să le câștige, acumulând 6 puncte extrem de prețioase, încercând în continuare să obțină maximul din jocurile rămase.

Cele două formații își vor etala toate calitățile în acest joc pentru a lua toate punctele. St Mirren este echipa cu forța, iar Dumbarton cu motivația. Sunt de părere că echipa lui Jack Ross va avea câștig de cauză deși nu va avea un meci deloc ușor. Voi miza totuși pe o partidă cu multe goluri, Dumbarton fiind cea care va risca totul pentru a învinge.

Pronostic St Mirren-Dumbarton: peste 2,5 goluri

COTA 1,9

Citeşte şi

Ponturi fotbal Inverness-Dundee United-Divizia 1 Scotia 27.03.2018

În această zi de marți se va disputa din Divizia 1 din Scoția o partidă …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>