Acasa / stiri sport online / Satiri Fotbal / Liga Europa / Ponturi fotbal Sporting-Astana-Europa League 22.02.2018

Ponturi fotbal Sporting-Astana-Europa League 22.02.2018

Un alt meci extrem de dezechilibrat din acest început de Primăvara Europeană este duelul dintre echipa portugheză Sporting Lisabona ,și formația kazacă Astana. Meciul retur dintre cele două formații este aproape decis de rezultatul din tur, 3-1 în favoarea portughezilor care au reușit în cele din urmă să își demonstreze valoarea.

Sporting Lisabona o așteaptă pe formația kazacă din postura de gazdă și o va întâmpina cu un public extrem de ostil care va pune multă presiune pe umerii acestora. Formația lui Jorge Jesus a reușit să plece din Kazagsthan cu un rezultat foarte bun, 3-1 în favoarea sa, deși la pauză kazacii conduceau cu 1-0. Portughezii au avut nevoie de doar 10 minute să răstoarne scorul și astfel să devină unul în favoarea acestora. Problema numărul 1 a reprezentat-o gazonul care este unul artificial, iar jucătorii lui Sporting au avut nevoie de timp pentru a se obișnui cu aceste condiții. În cele din urmă, și-au respectat blazonul și s-au impus în Khazagstan. Campionatul se derulează foarte bine, fiind în luptă directă cu celălalte formații, Benfica și Porto. Sporting va avea moralul ridicat înaintea jocului deoarce a reușit să mai aducă alte trei puncte extrem de importante în economia clasamentului în detrimentul lui Tondela, scor 1-2 pe terenul acesteia.

Echipa probabilă: Patricio-Coentrao,Mathieu,Coates,Piccini – Battaglia,Carvalho – Acuna,Cesar,Fernandes-Doumbia

Astana, oaspetele din această partidă, se deplasează tocmai în Portugalia pentru a disputa un joc ce pare să fie pierdut încă de la începutul lui datorită lotului net inferior pe care îl deține, dar și al rezultatului nefavorabil obținut pe teren propriu. Formația kazacă a pierdut la ea în țară cu scorul de 3-1, un scor care nu le dă prea multe șanse în fața acestei echipe portugheze care va face totul pentru a obține calificarea. Deși au reușit o primă repriză fantastică, deschizând scorul și mergând la cabine cu acest avantaj, lucrurile s-au schimbat total după pauză, Sporting a reușit o revenire fabuloasă, iar echipa care se vedea în optimi era cea portugheză care de altfel va și reuși acest lucru. Lucrurile ar fi putut sta altfel pentru formația lui Stanimir Stoilov dacă aceasta ar fi disputat mai multe jocuri oficiale, fapt ce a lipsit cu desăvârșire, de unde și rezultatul obținut.

Echipa probabilă: Eric-Shitov,Postnikov,Anicic,Shomko-Logvinenko-Muzhikov,Maevskiy,Beysebekov,Twumasi-Kabananga

Formația portugheză pornește cu prima șansă la calificare, iar acest meci poate reprezenta un antrenament pentru următorul tur în care va participa cu certitudine, fiind convins că nu se va opri la un rezultat mic. Voi miza astfel pe un joc cu multe goluri.

Pronostic Sporting-Astana: peste 2,5 goluri

COTA 1,69

 

Citeşte şi

Ponturi fotbal St Mirren-Dumbarton-Divizia 1 Scotia 27.03.2018

Una dintre cele mai dezechilibrate partide programate marțea aceasta în campionatul scoțian este cea dintre …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>