Acasa / stiri sport online / Satiri Fotbal / ligi / Ponturi fotbal Spal-Juventus-Serie A 17.03.2018

Ponturi fotbal Spal-Juventus-Serie A 17.03.2018

Etapa din Serie A cu numărul 29 se deschide în această sâmbătă cu două partide ce se anunță extrem de disputate deoarece ușor ușor ne apropiem de finalul sezonului, iar fiecare punct acumulat contează. Unul dintre aceste jocuri este cel dintre Spal și Juventus. Bătrâna doamnă este obligată să învingă în această deplasare pentru a rămâne în vârful campionatului italian.

Spal, gazda acestei dispute, pleacă cu șansa a doua la câștigarea jocului datorită lotului net inferior pe care îl deține, redat de poziția existentă din clasament. Formația condusă de la margine de Leonardo Semplici nu realizează un sezon grozav, aceasta aflându-se ca oricare altă echip nou promovată în situația în care se poate întoarce în eșalonul secund. Cu doar 24 de puncte, Spal deși ocupă prima poziție retrogradabilă, aceasta se află la egalitate cu alte două formații, lupta fiind în continuare deschisă. Forma și moralul jucătorilor sunt la cote înalte în acest moment deoarece prin cele trei rezultate pozitive din ultima vreme Spal a reușit să capete un alt tonus de joc. Bologna și Crotone au fost victimele acesteia, iar Sassuolo este cea care a scăpat doar cu un punct weekend-ul trecut. De această dată va avea în față cel mai greu adversar din Italia, dar acest lucru nu o sperie pe Spal, mai ales că va avea suporterii aproape.

Juventus, oaspetele de seamă din această dispută, se deplasează pe Stadio Paolo Mazza cu gândul să obțină maximul de puncte deoarece are mare nevoie de acesta pentru a rămâne în fruntea Seriei A. Echipa antrenată de Massimilliano Allegri pleacă cu prima șansă la casele de pariuri așa cum era și normal, dar este conștientă că nu va avea un adversar prea ușor de înfruntat deoarece deplasările de la Spal au fost întotdeauna dificile pentru oricare altă echipă. Torinezii au un moral fantastic înaintea acestui joc deoarece tocmai ce au reușit să se impună în meciul restanță cu Atalanta și au ajuns la 4 puncte distanță față de napoletani. Lucrurile dacă se vor prezenta în continuare în aceeași manieră, juventinii vor ridica pentru a șaptea oară la rând trofeul de campioană, o performanță istorică pentru clubul italian. Victoria în compania celor de la Lazio de acum câteva săptămâni și calificarea în sferturile UCL în detrimentul celor de la Tottenham au cântărit în acest plonjon al torinezilor în conducerea Seriei A.

Ambele echipe vor încerca să scoată maximul de puncte puse în joc deoarece reprezintă o necesitate pentru acestea, dar cu toate acestea, juventinii par cei mai îndreptățiți după ultimele rezultate înregistrate. Totuși, Spal nu va abandona lupta și va încerca să o încurce pe Bătrâna doamnă pentru a relansa campionatul.

Pronostic Spal-Juventus: peste 2,5 goluri

COTA 2,02

Citeşte şi

Ponturi fotbal St Mirren-Dumbarton-Divizia 1 Scotia 27.03.2018

Una dintre cele mai dezechilibrate partide programate marțea aceasta în campionatul scoțian este cea dintre …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>