Acasa / stiri sport online / Satiri Fotbal / ligi / Ponturi fotbal Sheffield Wednesday-Derby County-Championship 13.02.2018

Ponturi fotbal Sheffield Wednesday-Derby County-Championship 13.02.2018

Runda cu numărul 32 din Championship începe mai devreme pentru două dintre formațiile ce se luptă pentru obiective diferite. Este vorba de meciul dintre Sheffield Wednesday și Derby County. Formația oaspete este aproape de o promovare mult așteptată, iar gazdele luptă pentru evitarea retrogradării. Partida se va disputa de la ora 21:45 pe Hilsborough Stadium.

Sheffield Wednesday, gazda acestei confruntări, pornește cu șansa a doua la câștigarea meciului datorită faptului că au lotul inferior valoros adversarei ei, iar forma nu este una ce să îi dea mari speranțe înaintea jocului. Formația condusă de Jos Luhukay traversează o perioadă destul de ștearsă în rezultate, nereușind să mai câștige un meci în Championship de pe 26 decembrie, lucru destul de îngrijorător pentru antrenorul acestei echipe. În schimb, în alte competiții, a reușit să învingă două formații și astfel să se califice în tururile următoare. Aflându-se pe locul 17, la șase puncte de retrogradare, jucătorii lui Jos trebuie să își revină cât mai repede pentru a nu intra într-o criză de rezultate. Etapa trecută a remizat pe terenul celor de la Barnsley, joc în care a fost dominată copios de formația gazdă. Pe teren propriu, Sheffield nu joacă foarte bine, aceasta acumulând doar patru victorii și șase rezultate de egalitate, cu un golaveraj de 18-19.

Echipa probabilă: Wildsmith-Fox,Thorniley,Jones,Venancio,Palmer-Wallace,Pelupessy,Reach,Joao-Nuhiu

Derby County vine pe arena celor de la Sheffield cu dorința de a continua forma bună din ultimele rezultate, victoria fiind singura ce poate aduce bucuria în cadrul staff-ului tehnic al echipei. Condusă de pe margine de antrenorul Gary Rowett, Derby County pornește cu prima șansă la câștigarea jocului, dar gazdele le-au pus gând rău înaintea partidei. Formația lui Gary se află la într-o formă extraordinară, aceasta reușind să piardă un singur joc din ultimele 15, un procentaj fantastic reușit de Derby. Ba mai mult, aceasta a bifat 9 victorii și 5 egaluri, propulsând-o până pe poziția a 3-a, la un singur punct de Aston Villa, ocupanta locului 2. Lucrurile par să se îndrepte spre ceva pozitiv pentru această formație,dar numai constanța în rezultate îi pot aduce accest succes. Etapa trecută a remizat 1-1 cu Norwich pe teren propriu, dar vine pe Hilsborough Stadium să cucerească toate cele trei puncte.

Echipa probabilă: Carson – Wisdom, Keogh, Davies, Forsyth – Huddlestone, Thorne, Russell, Vydra, Lawrence – Winnall

Derby County este de departe echipa favorită în acest joc, mai ales că aceasta se descurcă admirabil pe teren străin în comparație cu adversara ei care nu practică un fotbal foarte bun pe arena proprie. Astfel, voi miza pe o victorie fie la pauză fie la final pentru oaspeți în aceasta seară.

Pronostic Sheffield-Derby: pauză sau final 2

COTA 1,75

Citeşte şi

Ponturi fotbal St Mirren-Dumbarton-Divizia 1 Scotia 27.03.2018

Una dintre cele mai dezechilibrate partide programate marțea aceasta în campionatul scoțian este cea dintre …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>