Acasa / stiri sport online / Satiri Fotbal / ligi / Ponturi fotbal Sampdoria – Fiorentina – Seria A 21.01.2018

Ponturi fotbal Sampdoria – Fiorentina – Seria A 21.01.2018

Seria A se reîntoarce weekendul acesta cu meciuri foarte interesante. Una dintre aceste partide este cea dintre Sampdoria și Fiorentina, stadionul din Genova fiind neîncăpător pentru acest meci. Cele două echipe se situează în prima jumătate a clasamentului ,astfel că amândouă vor dori să obțina un rezultat pozitiv pentru a se apropia de cupele europene.

Sampdoria, echipa gazdă a acestui duel italian, speră că această perioadă de pauză să o ajute să își recapete suflul din meciurile de la începutul sezonului. Înfrângerea din ultimul meci, suferită pe terenul ultimei clasate Benevento, scor 3-2, a stârnit controverse în rândul suporterilor, jucătorii lui Marco Giampaolo fiind conștienți de forma slabă prin care trec. Aflându-se pe locul 6 , la nouă puncte de un loc de cupă europeană, Sampdoria este pregatită să înceapă cu dreptul și să se impună în această partidă contra celor din Firenze. Jocurile de acasă ale echipei gazdă au fost  foarte bune, practicând un fotbal foarte solid, fructificând aproape toate ocaziile de poartă. Sala, Alvarez și Capezzi sunt absențele celor de la Sampdoria.

Echipa probabila : Viviano – Strinic, Ferrari , Silvestre, Bereszynski – Linetty, Torreira, Praet – Ramirez, Quaglierella, Zapata

Fiorentina vine pe terenul celor de la Sampdoria cu o formă pe stilul italian, aceasta reușind să nu piardă decât două din ultimele zece partide, înregistrând și șase egaluri. Echipa din Firenze nu practică un fotbal așa de plăcut ochiului, lipsa golurilor din majoritatea meciurilor definind-o drept o trupă bine organizată care arma sa o constituie contraatacul. Deși joacă într-un sistem 4-3-3, în care majoritatea echipelor din fotbalul european reușesc să marcheze multe reușite, Fiorentina nu se încadrează în randul acestor formații. În ultimele meciuri din campionat a smuls două puncte din confruntările cu Milan și Inter, terminând cu ambele echipe la egalitate, dar creându-și pe meci numai puțin de 20 de ocazii, lucru foarte interesant în economia partidelor. Antrenorul trupei Viola, Stefano Poli trebuie să lucreze la mentalul fotbaliștilor săi pentru a reuși să puncteze de mai multe ori pe tabelă. Fiorentina nu are niciun absent în această partidă, astfel că va putea pune în teren cei mai buni 11 jucători din echipă.

Echipa probabilă : Sportiello – Birarghi, Hugo, Pezzella, Laurini – Sanchez, Badelj, Benassi – Thereau, Simeone, Chiesa

Duelul italian din această după amiază dintre Sampdoria și Fiorentina nu va fi unul cu multe reușite, ambele echipe concentrându-se să nu piarda această confruntare.

Pronostic Sampdoria – Fiorentina : 1x

COTA 1,6

 

Citeşte şi

Ponturi fotbal St Mirren-Dumbarton-Divizia 1 Scotia 27.03.2018

Una dintre cele mai dezechilibrate partide programate marțea aceasta în campionatul scoțian este cea dintre …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>