Acasa / stiri sport online / Satiri Fotbal / Liga Europa / Ponturi fotbal Salzburg-Sociedad-Europa League 22.02.2018

Ponturi fotbal Salzburg-Sociedad-Europa League 22.02.2018

Singurul duel austro- spaniol din șaisprezecimile Europa League este cel dintre Salzburg și Real Sociedad. Meciul tur a adus un spectacol foarte frumos pe Anoeta unde fanii au avut ce să vadă. Și de această dată, stadionul din Austria va găzdui o altă partidă extrem de interesantă ce se va soluționa cu cel puțin patru goluri ca în primul joc când ambele au remizat cu scorul de 2-2, calificarea fiind în continuare deschisă oricărei echipe.

Salzburg o va întâmpina pe formația bască Real Sociedad cu un public ce promite o atmosferă nu de UEL ci de UCL, fiind convinsă că doar așa o poate face pe formația favorită să se califice în fazele superioare. Echipa condusă de pe margine de Marco Rose a realizat o partidă incredibilă pe Anoeta săptămâna trecută când a reușit să plece neînvinsă întâi de toate, dar și să marcheze două goluri care în definitiv vor conta enorm de mult în vederea calificării. Trupa austriacă merită toate laudele după acest joc deoarece a reprezentat al treilea meci oficial din acest an, lucru ce nu se potrivește și în cazul spaniolilor care au mai disputat partide de-a lungul acestui an, iar rezultatele nu par să fie schimbate așa cu se așteptau fanii. Victoria din ultima etapă contra celor de la St Polten cu 4-0 le va ține moralul ridicat celor de la Salzburg, și astfel să poată să se califice în următoarea fază din UEL.

Echipa probabilă: Walke-Ulmer,Onguene,Pongracic,Lainer-Schlager,Samassekou,Berisha-Minamino,Hwang,Dabbur

Real Sociedad, gruparea oaspete din acest retur, vine pe terenul lui Salzburg cu gândul să obțină calificarea mult așteptată în optimile de finală ale UEFA Europa League. Formația condusă de pe bancă de antrenorul Eusebio Sancristan nu a reușit decât să remizeze în meciul precedent contra austriecilor, practicând un joc destul de deschis, acest lucu observându-se chiar prin golul primit în ultimul minut de joc care a spulberat tot ce a reușit să clădească de-a lungul partidei. Lucrurile se prezintă destul de bine pentru basci, dar va trebui să aibă o altfel de atitudine dacă vor calificarea deoarece terenul celor de la Salzburg le va pune mari probleme jucătorilor antrenorului spaniol. După acest egal, chiar weekendul acesta, pe Anoeta, Sociedad a reușit să se impună în fața celor de la Levante, cu un scor destul de drastic, 3-0, care cu siguranță va contribui decisiv la moralul fotbaliștilor.

Echipa probabilă: Rulli – Rodrigues, Llorente, Navas, Odriozola – Zubeldia, Illarramendi, Prieto – Juanmi, Jose, Canales

Ambele formații au șanse să se califice, experiența fiind totuși de partea austriecilor care au mai ajuns în aceste faze. Acest lucru poate să reprezinte un avantaj în fața spaniolilor, dar cred că lotul deținut de basci este net superior, și care va contribui decisiv la calificare. Voi miza pe un joc în care ambele au posibilitatea să marcheze.

Pronostic Salzuburg-Sociedad: ambele marchează

COTA 1,5

Citeşte şi

Ponturi fotbal St Mirren-Dumbarton-Divizia 1 Scotia 27.03.2018

Una dintre cele mai dezechilibrate partide programate marțea aceasta în campionatul scoțian este cea dintre …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>