Acasa / stiri sport online / Satiri Fotbal / Liga Europa / Ponturi fotbal Salzburg-Dortmund-Europa League 15.03.2018

Ponturi fotbal Salzburg-Dortmund-Europa League 15.03.2018

Optimile de finală din Europa League se află la al doilea episod din această serie și  propun o serie de meciuri ce orice iubitor de fotbal european și le-ar dori să le urmărească. O astfel de partidă este cea dintre RB Salzburg și Borussia Dortmund. Duelul se anunță foarte spectaculos prin faptului că rezultatul din tur a înregistrat o mare surprinză, austriecii învingând pe Westfalenstadion cu scorul de 2-1, șansele pentru calificării crescând considerabil în favoarea acestora.

RB Salzburg, gazda din această seară, pornește cu prima șansă la calificarea în sferturile UEL.Scopul austriecilor este acela de a reuși o partidă la fel de bună ca cea din Germania pentru a fi sigură de această accedere în fazeleâ. Clubul austriac are încredere că poate reuși un rezultat mare în fața nemților și de această dat. Fiind lider detașat în Super Liga, RB Salzburg are ca obiectiv și Europa League. Conducerea nu a stabilit cucerirea trofeului, dar fotbaliștii lui Marco Rose pot să surprindă printr-o fază superioară cât mai îndepărtată. De când a început 2018, Salzburg a câștigat toate partidele din campionat cu scoruri de la 3-0 în sus, singurul egal survenind în UEL pe terenul celor de la Real Sociedad, echipă eliminată de austrieci cu scorul de 4-3 la general după două partide extrem de spectaculoase reușite de ambele formații.

Echipa probabilă: Walke-Ulmer,Onguene,Pongracic,Lainer-Schlager,Samassekou,Berisha-Minamino,Hwang,Dabbur

Borussia Dortmund, oaspetele din această dispute, pornește la casele de pariuri cu șansa a doua la calificare datorită rezultatului nefast înregistrat pe arena proprie săptămâna ce a trecut. Peter Stoger, antrenorul celor de la Dortmund, are încredere în jucătorii săi că pot reuși calificare, deși întâlnesc un adversar ce le va pune aceeleași probleme ca în partida tur. Cu 42 de puncte și aflată pe locul 3 dupa 25 de etape, Borussia Dortmund nu realizează cel mai competitiv campionat, dar se pare că locul de UCL este foarte la îndemâna galbenilor care speră să îl mențină până la final.  Anul 2018 nu a înregistrat niciun eșec în dreptul nemților până la întâlnirea cu formația austriacă. UEL este foarte aproape de echipa germană la fel ca acum doi ani când a fost eliminată in extremis de Liverpool, dar va trebui să muncească de două ori mai mult pentru a îndeplini acest vis. Reus&Co trebuie să își facă jocul lor, și astfel au toate șansele să se impună în fața austriecilor. Aceștia au reușit să treacă în șaisprezecemi de Atalanta cu un scor de 4-3 la general, italienii fiind considerați o formație mult mai solidă decât Salzburg.

Echipa probabilă: Bürki – Piszczek, Sokratis, Toprak, Toljan – Weigl, Kagawa – Reus, Götze, Schurrle– Batshuayi

Austriecii au cele mai multe șanse după jocul prestat în partida din Germania, dar formația condusă de Peter Stoger are acel spirit nemțesc care se poate dezlănțui oricând și care poate realiza o partidă cu totul alta față de cea din tur. Reus&Batshuayi sunt pregătiți să demonstreze fanilor că merită să acceadă în turul următor. Voi miza totuși pe o partidă la fel de spectaculoasă cu multe reușite

Pronostic Salzburg-Dortmund: peste 2,5 goluri

COTA 1,57

Citeşte şi

Ponturi fotbal St Mirren-Dumbarton-Divizia 1 Scotia 27.03.2018

Una dintre cele mai dezechilibrate partide programate marțea aceasta în campionatul scoțian este cea dintre …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>