Acasa / stiri sport online / Satiri Fotbal / ligi / Ponturi fotbal Rennes – Angers – Ligue1 20.01.2018

Ponturi fotbal Rennes – Angers – Ligue1 20.01.2018

Campionatul francez oferă publicului european o partidă destul de interesantă între două echipe ce practica un joc destul de deschis, realizând sezonul acesta câteva meciuri spectaculoase. Pe stadionul “Stade de la Route de Lorient”, se vor întâlni Rennes împotriva celor de la Angers, partidă disputată în runda a 22-a din Ligue 1 de la ora 21:00.

Rennes este o echipă imprevizibilă a acestui campionat, de multe ori înregistrând rezultate extraordinar de bune, la scoruri ce nu reflectă campionatul francez, dar alte ori rezultate extrem de slabe, încasând goluri pe bandă rulantă. Forma echipei nu este una constantă, fiind greu de anticipat următorul pas pe care ar urma să îl facă. Cele patru partide din acest an s-au împărțit în partide reușite și mai puțin reușite. Înfrângerile cu Marseille și PSG , scor 0-3 respectiv 1-6 , nu i-au speriat pe băieții lui Sabri Lamouchi, aceștia reușind să învingă cu 4-2 pe Toulouse și 1-2 în deplasare la Lille, de altfel fiind și meciul disputat la mijlocul acestei săptămâni.  Pe teren propriu a obținut un punctaj destul de slab, numărându-se printre ultimele echipe din campionat. Rennes are probleme de lot. Cel mai bun jucător al echipei, Khazri, este accidentat și va lipsi, alți trei fiind în aceeași situație cu acesta ( Baal, Prcic și Tell).

Echipa probabilă : Koubek – Gelin, Mexer, Zefanne, Traore – Amalfitano, Lea Siliki, Bourigeaud, Andre,Honou – Brandon

Angers este echipa cu cele mai multe rezultate în acest campionat, acumulând numai puțin de 10 de-a lungul acestui sezon de Ligue 1. Spectacolul arătat de această echipă la începutul turului nu a avut o constanță, astfel că în acest moment echipa condusă de Stephanie Moulin nu mai excelează la capitolul “show”, scorurile afișate pe tabelă la finalul meciului având un numă redus de goluri. Rezultatele din ultima perioadă au le-au oferit jucătorilor un moral bun în vederea următoarelor partide. Egalul scos pe terenul celor de la Lyon weekendul trecut, scor 1-1 , și victoria împotriva lui Troyes, scor 3-1, i-a ridicat puțin în clasament, astfel că vor aborda cu calm acest joc din acest weekend. Pe teren străin , Angers a înregistrat șase egaluri, reușind să învingă numai de 2 ori în 11 partide, ultima înregistrându-se în octombrie pe terenul celor de la Caen. Echipa lui Stephanie Moulin nu are niciun jucător indisponibil pentru această partidă, astfel că va putea alinia cel mai bun 11 la start-ul partidei.

Echipa probabilă : Letellier – Andreu, Manceau, Thomas, Pavlovic, Traore – Capelle, Tait – Toko Ekambi, Ketkeophomphone, Guillame

Duelul francez din această seară va pune în scenă două echipe care își vor dori să își continue forma de moment, astfel că ambele vor fi capabile să marcheze.

Pronostic Rennes – Angers : peste 1,5 goluri

COTA 1,44

Citeşte şi

Ponturi fotbal St Mirren-Dumbarton-Divizia 1 Scotia 27.03.2018

Una dintre cele mai dezechilibrate partide programate marțea aceasta în campionatul scoțian este cea dintre …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>