Acasa / stiri sport online / Satiri Fotbal / ligi / Ponturi fotbal QPR-Derby County-Championship 06.03.2018

Ponturi fotbal QPR-Derby County-Championship 06.03.2018

Runda cu numărul 36 din Championship se deschide în această seară cu o serie de meciuri ce vor avea în prim plan formațiile care mai au șanse la scăparea de la retrogradare sau cele care se luptă pentru atingerea locului de play-off în vederea promovării. Unul dintre aceste jocuri este cel dintre QPR și Derby County, oaspeții fiind în luptă directă pentru accederea în Premier League, în timp ce gazdele se distanțează ușor de locurile din zona roșie.

QPR, gazda acestei dispute, pornește la casele de pariuri cu a doua șansă fiind considerată outsider-ul acestei partide deoarece chiar dacă deține terenu propriu care poate reprezenta un atuu, formația din Londra nu deține un lot la fel de valoros ca al adversarei sale, iar forma acesteia este conturată de locul ocupat în clasament. Echipa condusă de la margine de Ian Holloway se află pe poziția a 16-a cu 39 de puncte, la doar 9 de zona roșie care din acest punct de vedere nu ar trebui să reprezinte o îngrijorare având în vedere că jocul formațiilor din acea zonă nu este deloc unul în creștere. Dacă în anii precedenți QPR se lupta pentru promovare, sezonul acesta de Championship a reprezentat un eșec din acest punct de vedere, fiind nevoie de o restructurare și o nouă organizare pentru a avea asemenea obiective. De multe ori s-a confruntat cu perioade diferite de timp care aduceau atât victorii cât și înfrângeri, inconstanță ce clar nu avea cum să aducă succesul. În acest moment forma lui QPR este una în același tipar, cu 3 înfrângeri și două victorii, procentaj destul de slab. Chiar ultimele două jocuri au adus insuccese, 2-1 cu Sheffield UTD, dar mai ales cu Nottingham din ultima etapă când a pierdut cu scorul de 2-5 pe teren propriu. Pe teren propriu joacă un fotbal destul de bun, acumulând 28 de puncte și având un golaveraj de 24-24.

Echipa probabilă: Smithies-Onouha,Robinson,Lynch-Bidwell,Freeman,Scowen,Luongo,Wszolek-Smith , Washington

Derby County, adversara celor de la QPR din această seară, vine pe Loftus Road Stadium cu gândul să obțină maximul de puncte care îi va asigura menținerea în vederea promovării în Premier League. Formația antrenorului Gary Rowett pleacă cu prima șansă conform caselor de pariuri, acest lucru fiind datorat lotului care se prezintă mult mai bine decât al adversarei, dar și întregul parcurs reușit în Championship care a arătat întreaga valoare a acestui club. Derby County se află în acest moment pe locul 6 cu 60 de puncte acumulate, fiind la 7 puncte în spatele celei de pe ultima poziție care asigură prezența directă, și la 5 în fața primei echipe care aspiră la locul de play-off. Lucrurile vor fi cu adevărat încrâncenate încetul cu încetul, iar fiecare echipă trebuie să își dozeze nervii și energia pentru momentul respectiv care le poate asigura câștigul, atingerea obiectivului. Din păcate, Derby County nu traversează o perioadă deloc bună, aceasta reușind să câștige doar două jocuri din ultimele zece partide. Chiar dacă a remizat cu Leeds și Reading scor 2-2 și respectiv 3-3, jocul celor de la Derby County nu s-a schimbat accentuos ba chiar și-a pierdut din prospețime, și iată cum Fulham reușește să o învingă chiar pe teren propriu cu scorul de 1-2. Lucrurile trebuie să se schimbe major într-un timp destul de scurt, Gary Rowett fiind conștient de acest lucru pentru că altfel poate distruge o muncă clădită pe o perioadă destul de lungă.

Echipa probabilă: Carson – Wisdom, Keogh, Davies, Forsyth – Huddlestone, Thorne, Russell, Vydra, Lawrence – Winnall

Ambele formații vor face spectacol în această partidă deoarece niciuna dintre ele nu traversează o perioadă în care cel puțin apărarea să funcționeze la parametri maximi. QPR și Derby vor dori să spele rușinea din ultima vreme și să reușească un joc foarte bun, fiind de părere că se vor marca destul de multe goluri care vor perfecta un spectacol demn de prima ligă.

Pronostic QPR-Derby: peste 2,5 goluri

COTA 1,90

Citeşte şi

Ponturi fotbal St Mirren-Dumbarton-Divizia 1 Scotia 27.03.2018

Una dintre cele mai dezechilibrate partide programate marțea aceasta în campionatul scoțian este cea dintre …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>